Bayer Zsolt beugatott Judith Sargentininek!

Nincs könnyű helyzetben a Békemenet szervezőjeként ismert CÖF-CÖKA, hiszen a kormány civiljeinek egyszerre kell harcolnia az utcán demonstrálókkal és közben a nemzetközi helyzet is fokozódik. Bayer Zsolt által vezetett „szellemi honvédelemi” mozgalom már erőteljesen fontolgatja, hogy megmutatja a rabszolgatörvény ellen demonstrálóknak, hogy miként is kell méltóságteljesen tüntetni a kormány mellett, az adófizetők pénzéből.

Eközben marad energiájuk arra is, hogy harcukat nemzetközi szinten is folytassák. Most Judith Sargentininek írtak egy hosszú nyílt levelet. A holland európai képviselő azzal húzta ki a gyufát, újfent, hogy a rabszolgatörvény elfogadása után újra sürgette a hetes cikk szerinti eljárást Magyarország ellen. A CÖF-CÖKA nem tűrhette szó nélkül mindezt, és a többi között ezt írták nyílt levelükben a politikusnak:

„Abban akár egyet is érthetnénk, hogy a legfrissebb hazai történések komoly aggodalomra adnak okot, csak éppen mi, patrióta lelkületű magyar civilek, bizonyára egészen más szemszögből nézve s egészen másban találjuk ezen aggodalmunk alapvető okait. Hogy világosabb legyen Önnek: mi a barikád másik oldalán állunk!”

 

„Ön a 2018. december 12-én, a magyar parlament ellenzéki performanszaiban megnyilvánuló, alkotmányos bunkóság oldalára állt!”

 

„Vagyis Ön valójában nem képvisel semmilyen hiteles és elvszerű meggyőződést, s nem az európai polgárok érdekeit tartja szem előtt! Önnek semmi köze Magyarországhoz, Ön csupán egy nemzetek felett álló s az egész világon működő hálózat, a Soros-birodalom érdekeit védi! Követeljük, hogy Ön és EP-beli elvtársai fejezzék be ezt a hazánk elleni támadássorozatot, s egyúttal követeljük, hogy Soros György azonnali utasítással hívja vissza politikai megbízottjait! ”

Szomorú pontja a levélnek, hogy a CÖF-CÖKA annak a Nagy Imrének a szavait idézi a levél végén, akit éppen most szeretne kiírni a magyar kormány a történelemből.

 

 

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Ez a betegség reméljük nem fertőző!

O.L.K.T.

Czeglédy-ügy: Polt Péter durván lebukott!

Rubóczki Tamás

Undorító ez a felcsúti oligarcha!

O.L.K.T.