Bayer Zsolt az erőszakos propagandista hoppon maradt!

A megismételt településeken lévő önkormányzati választásokon szinte kiütéses csapást mért az ellenzék a Fideszre, a legnagyobbat Jászberénybe, ahol a Jobbik és az ellenzék közös jelöltje Budai Lóránt nyert hatalmasat.

Bayer “szájjal kullantó” Zsolt propaganda szövege nem jött be, sem a fideszes fenyegetőzések.

Tegnap Bayer ezt írta:

“Az október 13-i önkormányzati választás után, a kormánypárt Ötöskéje hatalmas bejelentést tett közzé. Leszögezte, hogy eddig tűrték azt, hogy lakájoknak minősítsék őket, és ezután a fideszes média elkezd végre újságot írni.
Ezt annyira komolyan gondolta, hogy néhány nappal később kinyílott a pitypangja, és a tisztázatlan módon megszerzett bérlakása ügyében nyílt levélben támadta az új polgármestert.
Ha bárkinek kétségei lettek volna, ezután ne legyenek! A saját zseb mindenhatósága a tét számukra. Ötöskéék még abból sem tanulnak, hogy nemzeti makkjuk pillanatok alatt a politika avarába hullt. Eszük ágában sincs ” újságot írni”, mert ha így lenne, nem egy pohár sörön vagy egy autón lovagolnának, és nem gyártanák sorozatban a gyűlölködő, valótlanságoktól hemzsegő cikkeket.
A látszat, hogy kizárólag Budapestre fókuszálnak jelenleg, és a fő céljuk az, hogy az ellenzéki összefogást szétbombázzák, az ellenzék polgármestereit és a főpolgármestert pedig minden mocskos módon lejárassák és besározzák. Akiknek fontosabb például, hogy Karácsony Gergely ült már autóban, mint az, hogy Erdogan és Orbán barátsága miatt a főváros lebénult, azokra kár lenne szót is vesztegetni. A fővárosiak tisztában vannak a valósággal.
Ezt Ötöskéék is jól tudják, de azt is tudják, a vidék Magyarországára meghatározóan az általuk kreált hírek jutnak el.
A vidéki embereket ez a kormány már rég megfosztotta attól, hogy hiteles információkhoz jussanak. A vidéki sajtót központilag vezérlik. Budapest folyamatos gyalázása tehát kettős célt szolgál. Egyrészt elvakult, kicsinyes bosszú azért, mert csúfosan megbukott a Fidesz Budapesten, másrészt görcsös erőlködés a vidék agymosottá tételére.
Ne reménykedjenek, mert ez nem fog a végtelenségig sikerülni. Igaz, ehhez az ellenzéknek is komolyan kell venni önmagát, de legfőképp a választókat. A vidékieket is beleértve.
Ha a budapesti ellenzékről és a budapestiekről hetet-havat összehordanak a lakájok, azzal pont az a céljuk, hogy a vidéknek azt üzenjék, egyedül a kormánypárt az egypárt, a mindenható. Hazugságokból, megfélemlítésből igyekeznek pajzsot kovácsolni továbbra is. Az utolsó falutól a nagyobb városokig semmitől sem riadnak vissza.
Tíz településen, Jászberényben, Szekszárdon, Komlón, Pettenden, Lengyeltótiban, Litéren, Taranyban, Kisberényben, Nyéstán és Várföldén november 10-én dől el, kik képviselik a helyieket.
Nem a féktelen lakájok lesznek azok.”

– zárta Bayer.

Hoppon maradtatok ismét Bayerkém, és 2022-ben mégnagyobb vereséget szenvedtek, ami után teljes elszámoltatás következik, nyugi téged sem feledünk majd akkor el.

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Eltűnt Andy Vajna eredeti végrendelete, Vajna Tímea 123 millió dollárt örökölt!

O.L.K.T.

“Közös lista és együttműködés kell 2022-ben” Molnár Zsolt szerint is

O.L.K.T.

Pintér Sándor a két miniszterség között adócsalásból lett milliárdos!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!