Bayer Zsolt: Az ellenzéki szavazók agy nélküli moszatok, Dobrev Klára pedig egy rikácsoló banya!

0

2006-óta ez volt a tizedik választás, ahol rommá vertük az ellenzéket – mondta a HírTV Sajtóklub című műsorában Bayer Zsolt, ahol az EP-választás eredményeit együtt értékelte Bencsik András, Szentesi Zöldi László és Huth Gergely társaságában.

„Az ellenzéki szavazók egy része – bocsánat a sértegetésért -, de moszatként éli a világát mindenféle memória nélkül. Nem emlékszik arra, hogy a mostani állapotokhoz képest Gyurcsány Ferenc az államcsőd közelébe rángatta az országot. És mindezek ellenére képesek erre a csapatra szavazni, csak azért, mert nagy dolgokat ígérnek – mondta Huth Gergely a műsorban.
Szentesi Zöldi László hangsúlyozta, hogy „szó nincs arról, hogy átrendeződött volna a politikai térkép. Darabra megvannak a kommunisták. Csak az MSZP annyira formán kívül van, hogy hozzájuk képest Gyurcsány Ferenc és Gyurcsány Ferencné is egy rokonszenvesebb alternatíva az ellenzéki szavazók számára”.

 

Azzal vitatkoznék, hogy a Gyurcsányné egy kellemesebb megjelenésű nőszemély – tette hozzá Huth Gergely.

„Ezen a bogárkék hableányon egy egész csapat dolgozik, hogy ne szabaduljon el. Amikor korábban first ladyként produkálta magát, egy rikácsoló banyát, egy rémet láthattunk.”

A műsorból az is kiderült, hogy Bayer Zsolt szerint a

“Momentum erősödésével megszületett az új SZDSZ”.
“Még pónemre is olyan, ez a kis csávó, ez a szerencsétlen büdös bunkó, mint az SZDSZ”

– mondta Fekete-Győr Andrásról Bayer.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!