Bayer: Kifelé a néppártból, de gyorsan!

 Magyar Nemzetben a Fidesz-alapító publicista, miután a minap parlamenti téma lett, hogy – szerinte – annak nevezte Manfred Webert, ami, most elmagyarázza,miért az, ami.

Weber nyomorult ember. Már abban az értelemben, hogy az ember bizony nyomorulttá válik, ha soha nem mondhatja ki őszintén azt, amit gondol.

Bayer Zsolt szerint ennek oka az Orbán Viktor által emlegetett „soft power”, ami Nyugaton meghatározza a politikusok és egyszerű polgárok szólás- és gondolatszabadságát is.

Azt írja, Németországban kirúgják a munkahelyéről, aki bírálja a migrációs politikát, határozottan konzervatív a véleménye, esetleg fenntartásait hangoztatja a genderelméletről. Ha ezt egy politikus teszi, annak vége, miközben ezt nevezik liberális demokráciának,

s jó Pangloss mesterként ismételgetik, hogy ez a létező világok legjobbika.

Szájer József mesélte neki, hogy finn képviselőtársa elismerte, azért hazudott a Fidesz kizárásáról a néppárti frakcióból, mert ha nem ezt kommunikálja, szétcincálja a sajtó.

Weber (és a többi) nyomorult emberek. Annyit kell hazudniuk, hogy elnyerjék a velejéig „liberális” (valójában náci) soft power kegyét, hogy a végén nincs más választásuk, mint önmaguknak is hazudni.

Bayer Zsolt szerint erről szólt a kommunizmus is. Ők a Fideszt is azért alapították, hogy ne kelljen senkiháziakkal kompromiszumot kötniük.
Bayer szerint a Nyugat nyomorultjai, közöttük Manfred Weber, nem ezt választották, inkább elárulják elveiket, hitüket és barátaikat, hogy jó káderek lehessenek.

Vagyis gyávák és becstelenek. És kijelentik, hogy nekik immáron a mi szavaza­tainkra sincs szükségük, nem akarnak a mi szavazatainkkal bizottsági elnökök lenni.

Weberrel Bayer ebben egyetért és fejedelmi többesre is vált,

mi sem akarjuk, hogy maga a mi szavaza­tainkkal legyen bizottsági elnök. Maga ugyanis az, ami.

Azért kell kilépni az Európai Néppártból, mert az maga a mocsár, a Fidesz sem maradhat sokáig „gyáva gazemberek” közt elvszerű és önazonos.

Kifelé a néppártból, de gyorsan!

Forrás 24.hu https://24.hu/belfold/2019/04/01/bayer-zsolt-kifele-a-neppartbol-de-gyorsan/

Kapcsolódó cikkek

Jó reggelt – Mikor buktatunk kormányt?

O.L.K.T.

Simicska borítja a bilit? Ez az ATOM-BOMBA? (Csak erős idegzetűeknek!)

Rubóczki Tamás

Rendkívüli hír: Vizsgálja az OLAF Orbán fogorvosát is!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!