Bangóné Borbély Ildikó kemény ás kínos kérdéseket tett fel Orbán Viktornak a Borkai-ügyről!

Erre a pikáns kérdésre kell választ adnia Orbán Viktornak az Országgyűlésben. Egyébként nem csupán neki, Bangóné Borbély Ildikó írásban kérdezte végig az egész kormányt.

A szocialista országgyűlési képviselő a miniszterelnököt arról kérdezte, hogy mit gondol Borkai Zsolt és a keresztény szabadság kapcsolatáról és hogy Orbán Viktor szerint

„Borkai Zsolt a keresztény szabadság jegyében tette, amit tett?”

A politikus kérdése mellett idéz a miniszterelnök júliusi beszédéből, amelyet a Bálványosi Nyári Szabadegyetemen mondott: „…az illiberális politikának az értelme, az nem más, mint a keresztény szabadság (…) két támadás is van a keresztény szabadsággal szemben. Az első belülről jön, és a liberálisok felől érkezik: feladni Európa keresztény kultúráját. (…) a mi oldalunkon van az – nem minden, de ami oldalunkon sok van abból –, amit szépnek, szabadnak és igazságosnak lehet mondani, és keresztény szabadságként foglalhatjuk össze”.

Jó, azt persze Orbán nem állította, hogy az ő oldalukon vannak a szép dolgok. Nos, aki a Borkai-ügyet figyelemmel kíséri, annak egyedül úgy juthat eszébe a szépség, hogy „na, szép!”.

Mivel Bangóné sajtófotók alapján bizonyítottnak találta, hogy Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszter korábban szintén utazott a Borkai Zsoltot elhíresült tettei színhelyére szállító gépen, az alábbiakat kérdezte Szijjártótól:

– Ön hányszor repült a fentiek közül valamelyik gépen?
– Mikor történtek ezek az utazások?
– Mi volt az úti célja ezeknek a repüléseknek?
– Ön részt vett-e a botrányos orgiához hasonló összejöveteleken Borkai Zsolt társaságában?

Az Orbán Viktornak és Szijjártó Péternek feltett kérdéseket a kormány valamennyi tagja megkapta, azzal a különbséggel, hogy mivel a kormány munkájában részt vevők nőkről nem feltételezik az orgia részvételt, tőlük az utolsó kérdés helyett azt tudakolta Bangóné, hogy van-e tudomásuk hasonló esetekről.

Kapcsolódó cikkek

Egy kisebb csoport a Kossuth térről a Szabadság térre indult, nosztalgiából felgyújtani Baló György Skodáját. (MTI)

O.L.K.T.

Borkai Zsolt és a Borkai-faktor 😇

O.L.K.T.

Tolmáccsal járnak át az ukránok a kisvárdai kórházba

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!