Balog Zoltán brutálisat hazudott – kipakoltak a kórházi dolgozók a mai napon!

A nyugatifeny.hu birtokába jutott egy nyílt levél amit Balog Zoltán EMMI miniszternek címeztek. Nyílt levelet küldött a Független Egészségügyi Szakszervezet és a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége az össze-vissza hazudozó Balog Zoltánnak ma délután. Meglepetéssel olvastuk a Magyar Időkben a Miniszter Úr által szóban idézett egészségügyi bértábla számait” – kezdődik a levél, amelyben azt írják: azok

“nemcsak a dolgozóink visszajelzéseit, bérpapírjait nem tükrözik, de a jogszabályban elfogadott bértábla adataival sem egyeznek”.

Hozzáteszik:

“A KSH-ban szereplő adatok is alacsonyabb béreket mutatnak. A miniszter nyilatkozatában szereplő összegek a hivatalos bértábla számait 40-50 százalékkal is meghaladják.”

A szakszervezet szerint Balog Zoltán ezzel félrevezeti a közvéleményt. A levélben azt kérik, Balog bocsássa a rendelkezésükre azokat az adatokat, amelyek alapján a nyilatkozatait tette, valamint hogy

“az egészségügyi dolgozók fizetéseit igazítsa a közzétett számokhoz.”

Itt egy részlet a levélből, a teljeset itt találod (pdf).

 

(OLKT/NyF)

Kapcsolódó cikkek

Lakást, és megélhetést szereztünk Zoltánnak, a korábbi hajléktalannak

O.L.K.T.

Az ablaktisztító VIDEÓ

O.L.K.T.

23 millió?

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!