Balhé volt Bayer előadásán!

Bayer Zsolt tartott ma előadást „Az Európa-eszme egykor és ma” címmel este hét órától a XV. kerületi Hubay Zeneiskolában, és ahogy arra számítani lehetett, többen is megzavarták az eseményt.
Bayer az „Európa Esték” előadás-sorozat keretében adott elő, melynek mai, első felvonásában arról beszélt, hogyan jutott el az Európa-eszme az  identitásvesztésig és az önfeladásig. A XV. kerületi Közösség- és Városfejlesztési Alapítvány által szervezett előadás-sorozat az alábbi témákra épül: „az Európa-eszme, Kereszténység és Európa, Magyarság és Európa, Európa törésvonalai, Európa jövője”.

A szervezők már napokkal az előadás előtt készültek arra, hogy nem csupán kormánypárti szavazók jelenhetnek meg az előadáson. Helyszíni beszámolók szerint mindenkinek regisztrálnia kellett a bejutás előtt, és a szervezőknél volt egy lista is, amin azok szerepeltek, akiket nem szívesen láttak az előadáson, őket be sem engedték. A listán egyébként Nagy Blanka neve is szerepelt, aki persze nem jelent meg.A készültségnek megfelelően már az esemény előtt voltak, akik az épület előtt demonstráltak, ők azt skandálták, miközben a hallgatóság érkezett a helyszínre, hogy „Rákospalota nem lesz fasiszta”.

Bővebben Mérce oldalán olvashat itthttps://merce.hu/2019/01/23/zsiros-kenyerrel-soros-maszkokkal-zavartak-meg-bayer-zsolt-eloadasat/?fbclid=IwAR2NIFxvKcV1lgK_MFbIoWzDWsdikZhpLfJNtQhSaFErY-YgONRefwiBuTY

Kapcsolódó cikkek

Szó szerint a kutyát sem érdekli a Fidesz hazudozása – itt a bizonyíték! (Videó)

O.L.K.T.

A Fidesz ennyi pénzt vesz el a nyugdíjasoktól!

O.L.K.T.

Gyurcsány Ferenc keményen belerongyolt Orbánba

O.L.K.T.