Bakondi szokásos helyzetfokozó és megfélemlítő kirohanása!

Bakondi György belbiztonsági főtanácsadó, mint ahogy szinte minden héten, ma is bement az M1-be fokozni egy kicsit a migróhelyzetet.

Elmondta, hogy Pintér Sándor belügyminiszter vezetésével elemző-értékelő munkacsoport alakult, és a migrációs tendenciákkal, annak változó mozgásaival, állampolgársági összetételével foglalkozik.

A munkacsoport a rendvédelmi szervek első számú vezetőiből és más kompetens tagokból áll. Kitért arra, hogy a Vajdaságban, a magyar határ térségében is egyre nehezebb a biztonsági helyzet.

Azt is elmondta, hogy pár napja járt Bosznia-Hercegovinában, ahol azt tapasztalta, a bosnyák hatóságok nagyon nehéz helyzetben vannak, és a lakosság is. Bonyolult a helyzet a Balkánon, Bosznia-Hercegovinában különösen – emelte ki Bakondi György.

(via MTI)

Kapcsolódó cikkek

Cseh Katalin: Az Európai Parlamentben a Fidesz nem tud elbújni a viták elől

O.L.K.T.

Döbbenet: Orbán kiszivárgott videójában elmondta mit kell csinálni! (Videó)

Rubóczki Tamás

A Fidesz parlamenti képviselőcsoportja és Orbán Viktor személyesen döntött arról, hogy Magyarországon a kormány tagjainak növekedjen a bére

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!