Bakondi szerint az EU-s baloldal szervezi a migrációt!

Franciaországban jelentős szervezkedésnek lehetünk tanúi – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

Bakondi Györgyöt egyebek mellett annak kapcsán kérdezték, hogy migránsok foglalták el a párizsi Pantheont.

A főtanácsadó megjegyezte, a nemzeti hagyományok, a nemzeti büszkeség, a francia történelem egyik ismert helyszínéről van szó. Nyilvánvaló, hogy ezt maguktól a migránsok nem tudták, segítették őket.

A “liberális csoportok és az illegális bevándorlók egymásra találásáról van szó”, ami a belbiztonsági veszélyeztetettség egy új fázisát jelenti – fogalmazott.

Azt is elmondta, hogy Olaszországban politikai nyomásgyakorlásról van szó, amikor újabb és újabb hajók érkeznek a partokhoz. Ezek ellen már a hadiflotta és a rendőrség hajóit is bevetették.

 

Via: MTI

Kapcsolódó cikkek

Fidesz közlemény!: Kedves Barátaim! 2018. 04. 15.- én lángra kapott a párizsi Notre Dame. A tűzvészben egy személy vesztette életét, a toronyőr, kvázi módon. A Fidesz saját halottjának tekinti. Temetése Felcsúton lesz. A megsemmisült épület újjáépítésére kiírt tendert a Mészáros és Mészáros Kft., illetve a Fejér B.Á.L. Kft. nyerte el. O.V.

O.L.K.T.

A MOK szerint elég volt a hazudozásból, összefogott és tettre kész az orvostársadalom!

Rubóczki Tamás

Tiborcz István nem lehet bűnöző, ő Orbán Viktor veje, meg a nemzeté.

O.L.K.T.