Bakondi György: Semmi sem fontosabb mint az alkotmánymódosítás és a “Stop Soros” törvénycsomag elfogadása!

Magyarország szolidáris a migráció ellen védekező és ezzel egész Európát védő országokkal és már régóta visszatérően segíti a határvédelmi feladatokat az érintett országokban – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

Fontos feladatnak nevezte emellett, hogy a távolabbi országok is megkezdjék a védekezést. Hozzátette, hogy a migrációs útvonalon fekvő országok – többek között Albánia, Montenegró és Bosznia-Hercegovina, Horvátország és Szlovénia – védekezési képességeit Európának is támogatnia kell.

Brüsszel azonban – mint mondta – sajnálatos módon csak a migránsok szétosztásáról akar döntéseket hozni.

Bakondi György szerint az EU migrációs jogszabálytervezetéről a mostanitól valószínűleg jelentősen eltérő összetétellel felálló új Európai Parlamentnek kellene döntenie. Hangsúlyozta továbbá Bakondi, hogy

Magyarország legfontosabb feladata jelenleg a Stop Soros törvénycsomag és az ehhez szükséges alkotmánymódosítás elfogadása.

Hozzátette, hogy a kormányzat nem enged semmiféle politikai zsarolásnak a migráció kérdésében.

 

olkt.hu/MTI

Kapcsolódó cikkek

MSZP: Meg kell fosztani Borkai Zsolttól az olimpiai életjáradékát!

O.L.K.T.

Mit tippel, a határon túli magyarok kire szavaztak? Hát persze, hogy a Fideszre!

O.L.K.T.

Nem elég a semmire kapott milliós fizetés, közpénzből is tömik Borkai fiát

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!