Bakondi György: Megindultak migránsok tízezrei a magyar határ felé!

Bakondi György a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a Kossuth Rádióban tegnap azt mondta, hogy több forrásból értesűlt a magyar kormány a migránshullámról. Bakondi György szerint nem Szíriából, hanem Törökországból jönnek a migránsok, tízezrével. Bakondi György elmondta, hogy valamilyen török szándék lehet az mögött, hogy most, kicsit lazábban kezeli a török kormány a helyzetet. Ezért indúlhattak útnak a migránsok Magyarország felé. Bakondi György szerint Magyarország felkészült az ilyen helyzetekre, ez várható volt, tehát nincs baj, mert a honvédelmi és a rendőri állomány felkészült a bevándorlás hullámra amit az év elején Papp Károly rendőrfőkapitány megerősített. A Pintér Sándor álltal vezetett Belügyminisztérium és a rendvédelmi szervek folyamatosan kapcsolatban állnak majd hétfőtől a Török és a Szerb hatóságokkal – zárta sorait Bakondi György.

 

olkt.hu/MTI

 

olkt.hu vélemény: Elkezdődött ismét a menekültekkel való fideszes riogatás és megfélemlítés. Ez beteg kretén csak ezt tudja fújni, de már fájdalmasan unalmas ez a fajta totális hazudozás!

Kapcsolódó cikkek

Németh Szilárd ezt a nézést nem gyakorolta!

H Miklós

Néha nézzétek meg a régi videókat is!

O.L.K.T.

Márai Sándor megmondta

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!