Bakondi György Húsvétkor is migránsokkal riogatja a lakosságot!

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint a név nélküli migránskártyák anyagilag, jogilag és politikailag is egyre kevésbé áttekinthetőek. 

Bakondi György szombaton az M1 aktuális csatornán azt mondta, a név nélküli bankkártyák ügyében nagy a homály. Kezdetben elhallgatták, majd azt mondták, hogy csak azoknak adtak, akik Görögországba menekült státusszal rendelkeznek, de Frans Timmermans, a baloldal európai EP-választási csúcsjelöltje nemrég kijelentette, hogy Törökországban is adnak ilyen kártyákat – tette hozzá.

Az európai unió bürokráciája ugyan azt állítja, hogy biztonságos a migránskártyák rendszere, azonban bemondásos adatok alapján nem lehet a biztonságot garantálni – vélekedett a szakértő. 

Hangsúlyozta: a névtelen bankkártyák és a migránsvízum is arra szolgálnak, hogy az illegális migrációt megfosszák illegális jellegétől, nagy és állandó átbocsájtó kapukat nyissanak az uniós országok felé.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint ez nagyon súlyos veszélyt jelent Európára, elsősorban belbiztonsági szempontból, de a köztörvényes bűncselekmények és terrorcselekmények vonatkozásában is.

olkt.hu/MTI

Kapcsolódó cikkek

Ki jár jól az Uniós pénzekkel?

H Miklós

Jó lenne ha erre emlékeznének a magyar választók, amikor idén kétszer is voksolnak.

O.L.K.T.

Saját szarába verték bele Szájer József orrát! (Videó)

Rubóczki Tamás