Bakondi György: Hazudik Brüsszel és balliberális EP kampánya, mert akkor is több százezer migráns tart Európa felé!

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint migrációs kérdésekben valótlanságokat állít a balliberális oldal EP-kampánya.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában azt mondta, az EP-választásokhoz közeledve Nyugat-Európából egyre többször halljuk, hogy a migráció véget ért, pedig ez nem igaz.

A migrációs krízis körüli elhallgatások a nyugat-európai embereket megnyugtatására, érzékenyítése és befolyásolása szolgálnak – tette hozzá.

Úgy fogalmazott: a brüsszeli nyugati politika nem a helyben segítésen, hanem “valamifajta homályos európai megoldáson” gondolkozik, amelyben a szolidaritásnak nem a kibocsátó országok segítése, hanem a migráció jó színben történő feltüntetése a cél.

Bakondi György az Európát érő jelenlegi migráció nyomással kapcsolatban azt mondta, hogy valós a probléma, hiszen a magyar-román határon nemrég 12 iraki és szír illegális bevándorló akart átjutni, míg Málta partjainál 85 embert mentettek ki a hatóságok egy bárkából a napokban. A kormány információi szerint az EP választásokig és feltételezhetően utána is több százezer migráns tart Európa belsejébe, akik Magyarországon keresztül akarnak átvonulni majd.

Kapcsolódó cikkek

50 millás térkőgyártó üzem az apósnak, alapítvány és egyesület az asszonynak, szeszfőzde saját részre.

O.L.K.T.

Dobrev Klára: Úgy tűnik a magyarok 75%-a támogatja az Európai Egyesült Államokat!

O.L.K.T.

Az a közös bennük, hogy mind a kettőt el kell taposni!

O.L.K.T.