Bakondi György: Hazudik Brüsszel és balliberális EP kampánya, mert akkor is több százezer migráns tart Európa felé!

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint migrációs kérdésekben valótlanságokat állít a balliberális oldal EP-kampánya.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában azt mondta, az EP-választásokhoz közeledve Nyugat-Európából egyre többször halljuk, hogy a migráció véget ért, pedig ez nem igaz.

A migrációs krízis körüli elhallgatások a nyugat-európai embereket megnyugtatására, érzékenyítése és befolyásolása szolgálnak – tette hozzá.

Úgy fogalmazott: a brüsszeli nyugati politika nem a helyben segítésen, hanem “valamifajta homályos európai megoldáson” gondolkozik, amelyben a szolidaritásnak nem a kibocsátó országok segítése, hanem a migráció jó színben történő feltüntetése a cél.

Bakondi György az Európát érő jelenlegi migráció nyomással kapcsolatban azt mondta, hogy valós a probléma, hiszen a magyar-román határon nemrég 12 iraki és szír illegális bevándorló akart átjutni, míg Málta partjainál 85 embert mentettek ki a hatóságok egy bárkából a napokban. A kormány információi szerint az EP választásokig és feltételezhetően utána is több százezer migráns tart Európa belsejébe, akik Magyarországon keresztül akarnak átvonulni majd.

Kapcsolódó cikkek

Szó szerint foltozzák a 4-6 villamos sínjeit, hogy jövőre ismét csinálják! (+Bizonyíték)

O.L.K.T.

Beteg-e Orbán Viktor?

H Miklós

Friderikusz keményen kiosztotta Berkit aki most főpolgármester jelölt

O.L.K.T.

Hozzászólok