Bakondi György feltételezhetően elmebeteg!

Bakondi György szerint az EU abszolút nem tanult a 2015-ös eseményekből! A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az Európai Unió ahelyett, hogy – tanulva az illegális bevándorlással összefüggő 2015-ös eseményekből – megerősítette volna a külső határait, a mai napig azon “mesterkedik”, miként tudná Magyarországot rákényszeríteni arra, hogy “álljon be a sorba”, fogadjon be migránsokat.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában azt mondta, még ebben a ciklusban új migrációs rendszert fogadnának el, kész helyzet elé állítva a jövőre megválasztandó Európai Parlamentet, amelyben korántsem biztos, hogy a “szélsőségesen liberális, baloldali” frakciók a jelenlegihez hasonlóan nagy szerepet kapnak majd.
Kitért arra, hogy Törökország már nem teljesíti olyan magabiztossággal az illegális bevándorlással kapcsolatos kötelezettségeit, mint korábban, ezért akár több százezer migráns lepheti el Európát, beleértve Magyarországot is.
A belbiztonsági főtanácsadó szerint Olaszországban sokan szavaztak át a migrációt támogatót pártokról a migrációellenesekre, mert ők is ugyanazt látják amit a magyar kormány is azaz el akarják foglalni Európát, méghozzá óriási tömegekben.
A dél-európai államban egyre komolyabb feszültséget okoz a fél millió bevándorló – mondta Bakondi. Bakondi hozzátette még, hogy a választási eredmények is arra utalnak, hogy a Fidesz-KDNP kormány megvédje a magyar embereket a migránsáradattól – zárta sorait Bakondi György.

 

Kapcsolódó cikkek

Korózs Lajos: A Fidesz akkora válságot generált a kórházakban, hogy azok most bezárnak!

O.L.K.T.

A kotonszökevény!

Rubóczki Tamás

Tovább dagad a fideszes propaganda!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!