Bakondi György: A Fidesz-KDNP mindent megtesz, hogy az EU változtassa meg a migrációs politikát!

A magyar kormány a lakosság “széleskörű” felhatalmazása alapján ( ez akkora hazugság mint atom –  a szerk.) mindent megtesz, hogy az Európai Unió migrációs politikája megváltozzon és az európai emberek biztonsága garantálható legyen – közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerdán az M1 aktuális csatornán.

Bakondi György fontosnak tartja, hogy a következő EU-s ciklusban minél határozottabb döntések szülessenek a külső határok védelméről, a kibocsájtó országok átgondolt támogatásáról, a probléma behozásának megszüntetéséről, és arról is, hogy a politikai menedékjogra nem jogosult embereket minél hatékonyabb eszközökkel lehessen kiutasítani az EU területéről.

A nemzetállamok – felismerve az illegális migráció negatív hatásait a közbiztonságra és a lakosság mindennapi életére – védekezni kezdtek, rendőri erőket alkalmaznak, és a belépéskor lehetőséget keresnek a hadsereg bevetésére is – mondta.

Példaként említette, hogy Horvátország három határátkelőhely térségét háromméteres vaskerítéssel zárta le, amellyel tömeges áttörési kísérlet esetén is meg tudja akadályozni az átjutást.

Az európai uniós választáson azok a pártok szerepeltek jobban, amelyek a lakosság biztonságát és az illegális bevándorlás megfékezését tartják célnak – tette hozzá.

Bakondi György kitért arra is, az elmúlt hetekben intenzívebb mozgás kezdődött a magyar-szerb határon, ezért újra katonákat rendeltek ki, hogy segítsék a rendőri állomány munkáját.

A magyar kormány biztosítani tudja a megfelelő és hatékony határellenőrzést, és mindent megtesz, hogy a határon az ehhez szükséges létszám és eszközök meglegyenek – hangsúlyozta.

Kapcsolódó cikkek

Orbán Viktort megfenyegették a bankok, hogy elvágják a torkát – Rejtett kamerás felvétel – Lévai Anikó beszélgetéséről

O.L.K.T.

A videó megnézése alatt szültem három gyereket, most pedig megyek a határra küzdeni az afrikai kannibálok ellen!

Rubóczki Tamás

Orbán Magyarországán közel egymillió embernek nincs lakása, éhezik

O.L.K.T.