Bajnai Gordon: Karácsony Gergely alkalmas főpolgármesternek!

Bajnai Gordon azt szeretné, ha Karácsony Gergely a PM zuglói polgármestere lenne a főpolgármester.

Sokkal magasabb fokozatra kapcsolat kampányában a Gyurcsány Ferenc DK elnök által erőtlennek és szürkének titulált Karácsony Gergely.

Azok, akik tegnap nézték az ellenzéki főpolgármester-jelölti vitát, egy profi, energikus és szakmailag tökéletesen felkészült jelöltet láthattak Karácsony személyében, aki ráadásul elnyerte a közönség szimpátiáját is.

Zugló polgármestere ma ugyanilyen elszántan folytatta a küzdelmet. Először Tóth Józseffel, a XIII. kerület vezetőjével kampányolt a Lehet téri piacnál, majd kicsivel később, már Bajnai Gordon támogatását is bezsebelte.

“Felelősségvállalás, hozzáértés, tisztesség és az a bizonyos szelíd határozottság – Bajnai Gordont politikusként nagyon tisztelem, magánemberként nagyon kedvelem. A támogatása megtisztelő, kívánsága parancs”

– tette közzé a fenti sorokat Karácsony Gergely a közösségi oldalán, miután Bajnai Gordon a következő támogató üzenetet adta írásba közös találkozójukon:

„Gergő! Egy olyan Budapesten szeretnék élni, ahol a főpolgármestert Karácsony Gergelynek hívják! Barátsággal és hajrá!”

Kapcsolódó cikkek

Itt az EPP közleménye a Fidesz hazudozásairól!

Rubóczki Tamás

Már nyíltan lefasisztázzák és leantiszemitázzák az Orbán kormányt a német tv-ben! (videó)

O.L.K.T.

Mérhetetlen pofátlansággal szórják a közpénzt Tiborcz Istvánék!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!