Azta’ betyár mindenit! Kastélyok, villák, székházak Tiborcz suttyó csávó nem piti.

Kastélyok, villák, székházak – így gyarapodott a miniszterelnöki vő környezete az elmúlt évben!
Mióta Orbán Viktor veje, Tiborcz István otthagyta a közvilágítás-bizniszt a rossz sajtója miatt, egyre-másra jelennek meg hírek az érdekeltségi körébe tartozónak vélt cégek ingatlanvásárlásairól.

Olyan üzletekről is, amelyeknél az adásvételhez nevét adó személy feltehetően csak arra szerződött, hogy a valódi tulajdonosok a háttérben maradhassanak. Történik mindez éppen akkor, amikor uniós milliárdok állnak rendelkezésre a kastélyprogramra, és egy új törvény jelentős adókedvezményt is bevezetetett a műemlékek felújítására. Összesítjük a miniszterelnöki vőhöz köthető ingatlanvásárlásokat.

Részletek, illetve forrás:

https://atlatszo.hu/…/kastelyok-villak-szekhazak-igy-gyar…/…

Kapcsolódó cikkek

Ők mernek nagyot álmodni 2/3-dal a hátuk mögött, csak nehogy fegyházban legyen az ébredés!

O.L.K.T.

6 hónap felfüggesztett fogház egyetlen kommentért! És mindezen az a Prosti Srácok örömködik, amelynél undorítóbb, uszítóbb portál nem nagyon létezik, pedig erős a tülekedés a kormánymédián belül az első helyért.

O.L.K.T.

Gábor Breyer: Álnyilatkozat

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!