Azért ez az Orbán Viktor nem semmi egy gyáva szar alak.

0

Itthon veri a mellét vérben forgó szemekkel, de leülni meg nem tud, mert a seggét nagyon szétrúgták azon az uniós csatamezőn ahonnan most behúzott farokkal, hangos kiröhögés közben megszégyenülten távozott. De erről mélyen hallgatva játssza az eszét a honi posványban.
De végül is miért kelljen hogy ez érdekelje?
A szavazói nagy részének elég egy tál gulyás és istenként tekintenek rá minden körülmények között, a józan ésszel és a tisztességes becsülettel megáldott polgár meg nézze tátott szájjal mekkora aljasságra is képes egy farok ha a hatalmát veszélyben érzi.
Mert ugye őt nem lehet legyőzni, neki semmi sem drága ahhoz, hogy minden körülmények között neki legyen igaza. Még ha az ország lesz is a vesztese a cselekedeteinek, neki csak az a fontos szépen haladjon a kisvasút, meg le tudjon szállni a magánrepülő a meccs előtt ahova és ahogy harminc éve jár.
Jogállam, demokrácia, egyenlőség? Még ha valamit is jelentett a számára pár parlamenti ciklussal ezelőtt, ma már csak akadályozza a stadionok közvilágításának árnyékában az ország kirablásában. Mert neki erről szól a hatalom, ezt magyarázhatja bármilyen ellenség elleni harccal a tudatát még nem elvesztett választó előtt.
Kevés olyan szerencsétlen hely van a földön ahol egy ilyen ember évekig büntetlenül folytathatja a hatalomban az üzelmeit, és lehet dollármilliárdos. Az öreg földrészen meg ez az egyetlen medence ahol mocsarasodik a tiszta víz, mert gátat épít köré egy mindenre elszánt gazember a saját meggazdagodása érdekében, egy ország kifosztása közben.
Furcsa egy hely ez a nagy hegyekkel ölelt kis föld darab, ahonnan mintha eltűnt volna az akarat a józan ész használatára, ahol fontosabb a saját igazság a mások elfogadásánál, ahol mindig a másik a hibás, és ahol ennyi mindenkinek nincs igaza mert valaki azt mindig jobban tudja.
Ezért nem kell csodálkozni azon ha egy gazember tudja miközben letekint a Várból, és két hazugság között beleköp az állóvízbe, az még csak meg sem mozdul ettől.
BANDITA.