Az uniós pénz elvesztette közpénz jellegét, ezért szinte mind lenyúlják

0

Kósa Lajos a Matolcsy György által fémjelzett mondat, miszerint a Nemzeti Bank által támogatott alapítványok elvesztik közpénz jellegüket, igaz lehet az uniós forrásokra is.
Nem tudjuk pontosan, sőt még elképzelésünk sincs, mekkora vagyont halmoztak már fel az ellopott uniós támogatásokból, de több ezer milliárdról lehet szó.
Úgy használják a kohéziós juttatásokat mintha azt ők kapnák saját felhasználásra, és ha lenne némi kétség, hogy ezt törvénytelenül teszik, hát hoznak rá egy törvényt és onnantól kezdve fennen hirdetik, hogy minden törvényes és jogszerű.
Tehát törvényesen számlázzák túl a beruházásokat, törvényesen egy ugyanazon személyek nyerik a pályázatokat, törvényesen csak a miniszterelnök szűk családi és baráti köre juthat milliárdos támogatáshoz és törvényesen elszámolhatatlanok ezek a személyek és cégek, hiszen eszük agában sincs csatlakozni az Európai Ügyészséghez amelyiknek jogosítványa lenne ellenőrizni ezen pénzek törvényes felhasználását.
Így bátran kijelenthetjük, az uniós források elvesztették közpénz, közfelhasználás jellegüket amiket így szabadon arra költhetnek amire csak akarják.
H M

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!