Az ukrán munkások ellepték Magyarországot!

A Fidesz vezette magyar kormány eltitkolja a magyar emberek elől, hogy az utóbbi hónapokban ukránok inváziója lepte el Magyarországot. Történhetett ez azért, mert a Fidesz le akarja törni a magyar emberek bérét és a magyar emberek helyett, a munkahelyeiket elvevő, olcsó ukrán munkaerőt hoz be Magyarország területére.

Az olcsó ukrán munkaerő miatt a magyar embereket kirúgják munkahelyeikről, földönfutóvá téve őket saját hazájukban. A Fidesz ezzel nem törődve, a jövőben fokozni akarja az ukrán migránsok Magyarországra való betelepítését, akiknek a magyar adófizetők pénzéből, hatalmas nyugdíjakat ígérnek. Az ukrán munkások lényegében már ellepték Magyarországot, csak az elmúlt hónapban 5000, azaz ötezer migránst telepített be a Fidesz, Magyarország területére. Sajnálatos dolog, hogy az állami média ezt teljesen eltitkolja a migránsok betelepítését és semmilyen tájékoztatást nem ad erről a Magyar embereknek. A független média azt javasolja a magyar embereknek, hogy ha lehet kerüljék azon állami TV csatornák nézését, amelyeket ingyenesen lehet nézni, mert ezek úgynevezett, “agymosással” próbálják befolyásolni a józanul gondolkodó emberek tudatát.
Forrás: Facebook/ Orbán Zóna


Kapcsolódó cikkek

“Sándor Zsuzsanna: Egyesek szerint a Kádár-korszak második felében nagyobb volt a szabadság a kulturális életben, mint ma.

O.L.K.T.

Látod ezt Orbán? Ezt tetted az országgal! (Videó)

Rubóczki Tamás

Rétvári Bencének megint kinyílt a csipája!

Rubóczki Tamás