Az Ukrán hadsereg két óra alatt a Balatonnál lenne.

A portálon megjelent szavak Szergej Melnicsuk parlamenti képviselőtől, az Ajdar zászlóalj egykori parancsnokától származik, aki a NewsOne televíziós csatorna élő adásában egy telefonáló kérdésére válaszolt. Egy, állítólag kárpátaljai néző felvetette, hogy Ukrajna elvesztette a Krímet, keleti megyéinek egy részét és fennáll a veszély, hogy Kárpátalja is erre a sorsra juthat.

A telefonáló szerint ugyanis az önzetlennek mondott támogatások, a tanároknak, orvosoknak, újságíróknak nyújtott anyagi segítség ezt valószínűsíti.

Jöhet ugyanis egy kárpátaljai népszavazás, melyen arról kell majd dönteni, akarnak-e a kárpátaljaiak Magyarországhoz csatlakozni?

A parlamenti képviselő erre azt válaszolta, ez kizárt

Az ukrán haderő ugyanis kész közbelépni, és a 128-as dandárnak két óra elegendő, hogy a Balatonig hatoljon.

Forrás Kárpát hír https://karpathir.com/2019/03/20/ukran-kepviselo-az-ukran-sereg-2-ora-alatt-a-balatonnal-lenne/?fbclid=IwAR3vMlPb3Zrrm1myDkojI10EUiFdlEUV_oLa4Cih3dlkMajH6yaLQPnTERs

Kapcsolódó cikkek

Itt a videó, hogy Orbán hogyan lopta szét az országot!

H Miklós

3 centi hó, 180 perc késés

O.L.K.T.

Jó reggelt Magyarország!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!