Az új évben jön a kötelező Soroskatonaság!

Áprilistól minden 18 év feletti magyar lakosnak kötelező lesz részt vennie a sorosozáson.

„Büszke nemzet vagyunk, akiknek mindig volt mi ellen harcolnia, nem leszünk gyarmat, üzenjünk Brüsszelnek”

– indokolta a Kormány legújabb döntését Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a legutóbbi Kormányinfón. Gulyás elmondása szerint a válogatásokon különleges bizottságok döntik majd el, hogy valaki alkalmas-e a soroskatonaságra, így pedig arra, hogy a kormánypárti médiumok életkora és társadalmi helyzete figyelmen kívül hagyásával besározzák.

„A cél, hogy márciusra legalább 12 ezres, reguláris soroskatona legyen az országban, különben a 888.hu és a Ripost újságírói addigra belefulladnak a Fidesz seggébe”

– világított rá a döntés hátterére Gulyás.

A soroskatonaság minden magyar állampolgár számára kötelező lesz, kivéve a Fidesz- és Fidelitas-tagokat, a kormányközeli építőiparban dolgozó felsővezetőket, az offshore-cégtulajokat, a letelepedési kötvénnyel üzletelőket, a labdarúgásban érdekelteket, a kisvasutasokat, a helikoptervezetőket, a KDNP három párttagját, mindenkit, aki nem munkatársként, hanem barátként tekint Habony Árpádra, valamint bárkit, aki a felmenői között fel tud mutatni legalább egy kommunistát, aki mára már konzervatív jobboldalivá lett.

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Tiszta Szívvel

O.L.K.T.

Farkas Flórián riválist kapott

O.L.K.T.

Az ebéd majd felmelegít

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!