Az Rtl klub ledarálása megkezdődött!

0

Az Rtl klub ledarálása megkezdődött.

Fura és különös módját választotta a rezsim az Rtl klub fel és leszámolásának az első lépéseként.

A csatornán futó komédia sorozattal illetve annak készítésével próbálja a hatalom kikezdeni az egyetlen talpon maradt független médiát.

A történet a következő. A mi kis falunk című sorozatot Pilisszentlélek nevű településen forgatja a stáb, természetesen mindenféle engedélyek birtokában. Ezen a településen vett magának egy ingatlant a Jobbikos Morvai Krisztina EP képviselő. Morvai, aki a falu nyugalmát választotta, rossz szemmel nézi, ahogy a független csatorna stábja ott forgat. Rosszallását nem magánemberként, hanem mint politikus fejezte ki és latba vetette a kapcsolatait.

Ez kapóra jött a médiát uraló rezsimnek és egyből felsorakoztatok az ügy mögé.

A Magyar Idők polgárinak hazudott államilag pénzelt szenny egész oldalas letámadást intézett a csatorna ellen, hogy micsoda aljas dolgot művelnek a pilisi faluban. Persze ha a Tv2 forgatna ott, akkor micsoda remek helyszín választás lenne a köz érdekében.

Természetesen tudjuk, hogy ez az egész egy lejárató kampány kezdeti lépése. Orbán nem titkolt szándéka, az Rtl klub teljes felszámolása. A szisztematikus leszámolás a csatornával elkezdődött!


Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!