Az óvodásokat térdepeltető polgármester elutasítja a “Soros tervet”

Csepregen a képviselőtestület döntött: elutasítják a Soros-tervet – szúrta ki a polgármester bejegyzését a Facebookon a Nyugat.hu.

Vlasich Krisztián csepregi polgármester Facebook oldalán azt írta:

“Testületi határozattal is támogatjuk a Magyar Kormányt, Orbán Viktor miniszterelnök úr számíthat ránk e nemes küzdelemben!”

A csepregi bizottság döntött./Kép. Facebook

Vlasich Krisztián azzal került a hírekbe másfél hónapja, hogy helyi óvodások térdepeltek előtte a hideg aszfalton, amikor átadtak egy felújított utcát.

Ahogy azt mi is megírtuk: tavaly decemberben egy felújított útszakasz átadásán vettek részt a gyerekek, műsort is adtak. Az eseményen több óvodás kisfiú is részt vett, az ott készült fotók tanúsága szerint Luca-napi műsort adtak. Vlasich mai bejegyzését annak apropóján tett közzé a Facebookon, hogy:

“a csepregi képviselő-testület határozatot fogadott el arról, hogy elutasítják a Soros-tervet, és nem kérnek a betelepítésből.”

(OLKT/Propeller)

Kapcsolódó cikkek

Borkai-ügy: A feleség az egy oligarcha

O.L.K.T.

MSZP: “A honvédelmi miniszter egy hazug!”

O.L.K.T.

Itt a fideszesek véleménye a vereségről

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!