Az összes sztrájk egy helyen!

0

Sztrájk Info néven portált indított az Autonóm Területi Szakszervezet, hogy mindenki számára egy helyen elérhetővé tegye az összes információt a készülődő és a már lezajlott eseményekről.

A portálon helyszínenként, kategóriánként vagy keresőszavakkal lehet az eseményekre rákeresni. Az információk az érdeklődők számára gyorsan, egyszerűen megtalálhatók, áttekinthető, táblázatos formában.

A portálra emellett bárki beküldhet olyan eseményt, információt, amiről hallott. Akár otthonról, akár az eseményről lehet tudósítani, segíteni mások információhoz jutását.

Emellett beszámolók és egy archívum az odalátogatók rendelkezésére áll. A feltöltés folyamatos – olvasható a portál beharangozójában.

Az Autonóm Területi Szakszervezet az egészségügyi, a szociális és a vízügyi szolgáltatási ágazatban végez érdekképviseleti tevékenységet.

A portál itt található.

 

olkt.hu/sztrajk.info

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!