Az összellenzéki képviselőnők szó szerint megtámadták Pócs Jánost! (Videó)

0

Tudjuk-e ki az a Pócs János? Boldog országban élnénk, ha fogalmunk sem lenne róla, de van.

Ő volt az, aki egy olyan képet osztott meg internetes oldalán, ahol egy disznópörzsölővel írták rá egy disznóra, hogy “Ő volt a Soros”, illetve ő volt az, aki egy roma alkalmazottját egy kazánba zárta, mert alkoholt ivott.

Az ellenzéki képviselőnők megkergették Pócs Jánost, de ő úgy látszik, böjt alatt nem csak nem nyilatkozik, de nőre sem néz.

ELKAPTUK PÓCS JÁNOST A FOLYOSÓN!Meddig tűri még a sorai között a Fidesz? Kövesd élőben!🇭🇺🇪🇺

Gepostet von Demokratikus Koalíció am Dienstag, 2. April 2019

Először csak tartottak egy sajtótájékoztatót az ellenzék soraiban helyet foglaló képviselőnők, amelyben Pócs János cigányégetős videója miatt a fideszes politikus lemondását követelték, amivel a sajtótájékoztató után személyesen keresték meg Kövér László házelnököt is.

Borítékoljuk persze, hogy Kövérnél nem jártak sikerrel, aligha támogatja Pócs eltávolítását a Tisztelt Ház falai közül. Alább egyébként a sajtótájékoztató teljes videófelvétele megtekinthető.Valószínűleg a véletlen játéka, hogy a sajtótájékoztató végeztével a házelnökhöz induló képviselőnők a folyosón összefutottak magával Pócs Jánossal, akin számonkértek ezt-azt.

A fideszes politikus menekülőre fogta a dolgot, még a böjtre sem hivatkozott, mint legutóbb a sajtónak. Nem vagyok pontosan tisztában vele, hogy böjt idején szabad-e nyilatkozni vagy nőkkel szóba állni egy igaz kereszténynek – bár valószínű, hogy a cigányok kazánban való elégetéséről szóló videók forgatását a kereszténység ezeknél erősebben tiltja –, de így vagy úgy, Pócs János a magyar politika történetének egyik legszánalmasabb menekülését mutatta be kedden.

Kezdjük hát ezzel a kordokumentummal, amelyben a Nagy Futást követően Vadai Ágnes még le is haszontalan idiótázza a kormánypárti képviselőt.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!