Az óriási szerencsén múlt, hogy nem történt tömegkatasztrófa a Szigeten

A haszon mindenekfelett!
Ez az idei Sziget jelszava.
Minden eddiginél nagyobb tömeget engedtek be a nyitónap nagyszínpados koncertjére. Közel százezren tekinthették meg Ed Sheeran koncertjét átlag 25-30ezer forintért per fő.
A szervezők állításuk szerint felkészültek voltak, ami a be nem következett katasztrófa is bizonyít, de többen állítják, pillanatokon múlt csak, hogy nem történt beláthatatlan kimenetelű esemény.
A koncert végeztével a tömeg elindult a sziget kijárata felé, ami kb 500 méterre volt és ezt a távot nagyjából másfél óra alatt lehetett megtenni.
Sokan a testi épségüket és az életüket féltették a sodródó tömegben. Kezdett eluralkodni a káosz miközben tyúklépésben haladtak előre a lökdösődő emberek.
Bár a szerencse most a Sziget szervezők mellett volt, de többek állítása szerint nem rajtuk múlt, hiszen egy ilyen esetre kell hogy kidolgozva legyen egy menekítési terv.
A Sziget szervezők most megúszták és döngetik a mellüket, hogy eseménymentesen zajlott le a kiürítés, de ez pusztán a szerencsén múlt, hiszen több forrásból is úgy tudjuk, a katasztrófális helyzet ellenére is higgadt nyugodt maradt a tömeg. Egy esetleges pánik viszont, kiszámíthatatlan következménnyel járhatott volna.
A szerencsét hozzá számolva a szervezés éppen hogy egy elégséges osztályzatot érdemel.
Mindent a haszon reményében, ez kell hogy legyen a Sziget szervezőinek a jelszava!

Kapcsolódó cikkek

AMIKOR A KORRUPCIÓ MÁR NEVETSÉGESSÉ VÁLIK!

O.L.K.T.

Újra lesz állami besúgó központ

O.L.K.T.

Orbán dalra fakadt, kötelező videó

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!