Az ördögi (orbáni) színjáték elkezdődött.

Az ördögi ( orbáni ) színjáték elkezdődött.

Orbán az előző ciklusokban a gránit szilárdságú alaptörvényt többször is módosította. Most az újabb kétharmad birtokban az első lépéseként megjobban a saját szája ízére alakítja.

Az alkotmányt, törvényeket, jogszabályokat és a szabálysértési törvényt is módosítani fogja, csak azért, hogy a hatalmát szinte ezer százalékig bebetonozza.

A Stop Soros törvénnyel beláthatatlan következményű károkat fog okozni a magyar társadalomban.

A civil társadalmat szinte a földdé teszi egyenlővé az új büntető törvénnyel, melyben büntethető lesz az akire rábizonyítják, hogy migránsokat segített. Mivel a teljes karhatalom és annak az összes erőszak szervezete kezében van, így ez egyáltalán nem lesz nehéz.

A gyülekezési törvényt gyakorlatilag korlátozni fogja, hogy ne lehessen a háza előtt tüntetni a szomszédok védelme miatt! Okos, nagyon okos. Ezzel az erővel bárhol bármikor korlátozni lehet majd egy tüntetés és karhatalmi erőkkel megakadályozni.

Épül a totális diktatúra!

A kormányába már csakis csicska szerepet betöltő mellékszereplőket ültetett akiket mint egy marionett bábut ráncigálhat.

És ez csak a szinjáték első felvonása.

Nem tudhatjuk, hogy a következő négy év kormányzása alatt milyen újabb és újabb merényletet fog végrehajtani a magyar társadalom ellen.

Egy biztos. Ez nem vígjáték. Ez egy dráma!

  • A magyarok és a magyar nép drámája!

Kapcsolódó cikkek

Maflás az ORIGO -nak

H Miklós

Kuncze Gábor: „A Polt féle ügyészség bűnpártolást követett el”

Rubóczki Tamás

Szíjjártó: A Fidesz teljes mértékben kiáll Ukrajna területi integritása és szuverenitása mellett – ezért dácsázni fogsz 400 órát Putyinnál, térdepelve!

Rubóczki Tamás

Hozzászólok