Az ördögi (orbáni) színjáték elkezdődött.

Az ördögi ( orbáni ) színjáték elkezdődött.

Orbán az előző ciklusokban a gránit szilárdságú alaptörvényt többször is módosította. Most az újabb kétharmad birtokban az első lépéseként megjobban a saját szája ízére alakítja.

Az alkotmányt, törvényeket, jogszabályokat és a szabálysértési törvényt is módosítani fogja, csak azért, hogy a hatalmát szinte ezer százalékig bebetonozza.

A Stop Soros törvénnyel beláthatatlan következményű károkat fog okozni a magyar társadalomban.

A civil társadalmat szinte a földdé teszi egyenlővé az új büntető törvénnyel, melyben büntethető lesz az akire rábizonyítják, hogy migránsokat segített. Mivel a teljes karhatalom és annak az összes erőszak szervezete kezében van, így ez egyáltalán nem lesz nehéz.

A gyülekezési törvényt gyakorlatilag korlátozni fogja, hogy ne lehessen a háza előtt tüntetni a szomszédok védelme miatt! Okos, nagyon okos. Ezzel az erővel bárhol bármikor korlátozni lehet majd egy tüntetés és karhatalmi erőkkel megakadályozni.

Épül a totális diktatúra!

A kormányába már csakis csicska szerepet betöltő mellékszereplőket ültetett akiket mint egy marionett bábut ráncigálhat.

És ez csak a szinjáték első felvonása.

Nem tudhatjuk, hogy a következő négy év kormányzása alatt milyen újabb és újabb merényletet fog végrehajtani a magyar társadalom ellen.

Egy biztos. Ez nem vígjáték. Ez egy dráma!

  • A magyarok és a magyar nép drámája!

Kapcsolódó cikkek

Boldog Karácsonyt, miniszterelnök úr! – Látja? Ezt tette az országgal!

Rubóczki Tamás

Folyik az újabb agymosás

O.L.K.T.

Most Orbán utazik Putyinhoz, méghozzá a Vörös térre!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!