Az orbáni gépezet szétkapta ezt a jobb sorsra érdemes országot, majd kifordítva összerakta!

Az orbáni gépezet szétkapta ezt a jobb sorsra érdemes országot, majd kifordítva összerakta. Az még mind semmi, de sokan észre sem veszik, hogy a hátukon van a gyomruk, a mellkasukon a veséjük és a beleik helyén a hajuk. Valahogy rendben van így. Meg lehet szokni. Sőt, meg lehet szeretni. Normálisnak lehet tekinteni.

A közmédiában a precízen sminkelt nők és férfiak szemrebbenés nélkül hazudnak bele a kamerába. Bármit felolvasnak, ami le van írva a papírjukra, ami ott fut a súgógépen. A közpénzből, mindenki adójából fenntartott-kitartott szervezet csámcsogva nyal be a hatalomnak, nyíltan, sőt, büszkén szolgálja egy szűk réteg személyes érdekeit az országgal szemben. A mi pénzünkből dolgoznak ellenünk. A köztévé, aminek a független média melletti kiállás elemi kötelessége és érdeke lenne, harsányan röhög azokon, akik a független médiát hiányolják.

A teljes fideszes propagandagépezet üvöltve ünnepli a franciaországi eseményeket csupán azért, mert Macron utálja Orbánt. Ebben az esetben rendben van minden, máris nem a franciák belügye, ami az országban történik és Macron (valamint a demokraták, liberálisok és természetesen Soros György) tehet arról, hogy a feldühödött tömeg lángba borítja az utcákat. De aljas áruló mindenki, aki itthon utcára mer menni Orbán ellen, rohadt szemétláda az, aki szót emel a felcsúti kis akarnok baromságai, lopásai, hazugságai ellen. Pedig itt nem égnek az autók, senki nem szedte fel az utcaköveket. Az utoljára Orbánék szervezésében történt meg, de akkor rendben volt, ma már egy visszafogott demonstráció sincs rendben.

A valaha volt vezető hírportál mára olyan mélységekbe süllyedt, hogy azt néhány évvel ezelőtt még el sem tudtuk volna képzelni. Néhány cím az Origóról:

Kik is valójában
a sárgamellényesek?
A legsikeresebb francia esszéíró, Orbán Viktor tisztelője elmondja.

Nézze meg Orbán Viktor
adventi koszorúját – fotó
A közösségi oldalára tett ki képet
a miniszterelnök.

Ilyen önfeledt, ennyire gátlástalan seggnyalást ritkán láthat az ember.

A pártpropaganda, Orbán Viktor személyes bilihordozói és tányérnyalói teljes erőbedobással hazudoznak, mocskolódnak és üvöltik, hogy mindenki hazudik és mocskolódik, aki nem az ő gazdájukat szolgálja. Egyszerűen elképesztő.

Mindeközben hamarosan elfogadja Orbán udvartartása (régebben parlamentnek hívtuk) az új törvényt, ami az eddigieknél is szélesebb körű felhatalmazást, konkrétan teljhatalmat ad a bűnbanda kezébe. Nem marad olyan törvény, ami a kormány túlhatalma ellen védené a polgárokat. Ha a frusztrált kocafocista kedve úgy hozza, bármikor bármelyik tüntetést be lehet tiltani, bárit le lehet hallgatni, bárkinek a tulajdonát el lehet venni. Tökéletesen kiszolgáltatottak lettünk és van, aki örül ennek.

A cikk elején említett kifordított kutya fel sem fogta, hogy valami nem stimmel. Megpróbálta csóválni a farkát, úgy tett, mintha minden rendben lenne. Abban a filmben végül a kutya elpusztult. Csak szólok.

 

 

olkt.hu/Facebook

Kapcsolódó cikkek

Létezik-e a kompromittáló videó Orbánról? Ezzel zsarolja-e Putyin?

O.L.K.T.

Biztos forrásból tudom: Orbán nemsokára távozik

O.L.K.T.

Farkas Flórián kabaréba illő önéletrajza!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!