Az Orbán-terv…

Érdekes, hogy a magyarokat mennyire könnyű megvezetni. Az Orbán terv 2006-ban kezdődött el, amikor a Fidesz és a mi Viktorunk csak állampolgárságot szeretet volna adni a határon túli magyaroknak, de szavazati jogot nem.

Az Orbán-terv…

„A kettős állampolgárság megadását – pontosabban a határon túli magyarok egyéni kérelemre történő egyszerűsített honosítását – a Fidesz az idei kampányban pusztán magától értetődően rendezendő ügyként említette, különösebben nem foglalkozott vele. Ez, valamint Martonyiék nyilatkozatai arra utalnak, hogy az új kormány minél gyorsabban és minél kisebb kül- és belpolitikai feszültséget keltve igyekszik lezárni az ügyet. A jóindulatú olvasat szerint a Fidesz minden érintett számára elfogadható megoldást kínál az évtizedes problémára (könnyen megszerezhető állampolgárság igen, szavazati jog és szociális juttatások nem).”
( Magyar Narancs 2010.)

Persze ígértek ők abban az időben sok mindent. Volt ígéret tizennegyedik havi nyugdíjra is, amit utólag letagadtak. Az folyt a vízcsapból is, hogy „Rosszabbul élünk, mint négy éve” . No, ez az Orbán-terv… Amit úgy tűnik, hogy meg is valósít a felcsúti csihuhus. De hát azt is mondta a Viktor gyerek, hogy “Hagyják figyelmen kívül, amit mondok a kampányban”
Két amerikai diplomáciai távirat szerint erről beszélt a 2006-os választások előtt diplomatáknak Orbán Viktor
Ezt viszont nem kéne figyelmen kívül hagyni!
„Meg kell próbálnunk nyerni, de nemcsak négy évre nyerni, hanem húsz évre nyerni legalább. Nekem is van egy elképzelésem ezzel kapcsolatban. Mert ha négy évre nyerni tudunk, és – Martonyi János professzor úrra nézek – utána mondjuk, az ötmillió magyarnak állampolgárságot tudnánk adni, és ők szavazhatnának – húsz évre minden eldőlne ebben az országban.”
(2006. március 19. Mikola István beszéde a Fidesz kongresszusán)

Szóval akkor beszéljünk az Orbán tervről
A mi Viktorunk a magyarokat elűzi a hazájukból. Aztán eljátssza a nemzetegyesítés szent kötelékén belül IV. Béla királyt, vagy Könyves Kálmánt, és gyorsított, könnyített honosítás után betelepíti a saját szavazó bázisát.
Bebetonozzák magukat a hatalomba húsz évre, ahogyan Mikola István elmondta. Az egymillió „új szavazó” a napokban kapta meg az állampolgárságot! Meg a szavazati jogot is. Azok a magyarok pedig kalandvágyból dezertáltak ebből az élhetetlen országból, nekik nincs szavazati joguk. Minek az nekik.
Nekik csak ahhoz van joguk, hogy hazautaljanak több milliárdnyi támogatást a családtagjaiknak, ami ugye akárhogyan is nézzük azzal, hogy a termékek és szolgáltatások után adót fizetnek, a magyar gazdaságot segítik. „Kalandvágyból” külföldre dezertálva.
A kalandvágyóknak nem adta meg a Fidesz rendszer, hogy levélben szavazzanak.
Azoknak viszont megadta, sőt mindenben segítette, akik egy huncut fillérrel sem segítik Magyarországot. Tehát a folyamat az, hogy biztosítsunk magunknak szavazókat azoknak az adójából, akiket elűzünk az országból. Ez az Orbán-terv drága magyar honfitársaim.
Ti pedig el vagytok a nemzeti inzultációval foglalva, meg a Soros tervvel, ami nem is létezik. Pazar! Ügyes gyerek ez a Viktor.


Kapcsolódó cikkek

Amíg adott jó volt…Most ellenség !!

O.L.K.T.

Ön szerint, Kósa Lajosnak le kellene mondania?

H Miklós

Kaltenbach Jenő: Orbánból egy is elég, de meg kell buktatni!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!