Az Orbán-kormány migránspárti

0

A magyar kormány megvétózott egy olyan megállapodást, amit az Európai Unió kötött volna az arab országokkal az illegális migráció visszaszorítása érdekében.

Micsoda? – kérdezhetné valaki, akibe eddig intravénásan tolták a kormányzati propagandát, ezért abban a tudatban él, hogy a kormány legfőbb vágya a migránsok távoltartása Európától, azon belül is Magyarországtól.

A hírek szerint az uniós kormányok teljesen kibuktak a vétó miatt, hiszen ezzel nemcsak kukába ment a munkájuk, de távolabb kerültek attól a céltól, hogy egy megegyezéssel az arab országokat rábírják az illegális migráció megfékezésére. Az elmúlt évben már sikerült lényegesen csökkenteni az Európára nehezedő bevándorlási nyomást. Az uniós diplomaták szerint a magyar kormány által ellenzett megállapodás kellett volna ahhoz, hogy ez a siker tartós maradjon.

Na de akkor miért fúrta meg az egységes európai fellépést a magyar kormány? Azért, mert valójában akkora szüksége van a migránsokra mint egy falat kenyérre.

Ha tartós marad a mostani állapot, akkor szépen lassan kiszorulnak a hírekből a bevándorlók, a határkerítés, a Stop Soros, és akkor hirtelen látszódni kezdenének a lerohadt kórházak, a leszakadó vidéki települések, illetve az ellopott pénzekből épített vadászkastélyok. Ha az Unió véglegesen megoldaná a migránsválságot, akkor a magyar kormány kénytelen lenne az ország tényleges problémáival foglalkozni. Az viszont nem ment neki. Inkább jöjjenek a migránsok – mondja.

Úgyse Magyarországra jönnek.

Forrás:https://www.flamingok.hu/blog/az-orb%C3%A1n-korm%C3%A1ny-migr%C3%A1nsp%C3%A1rti?fbclid=IwAR2V03eRyeK6iwVD3GUfEqCwroLO7FB7Fdc8W5AsZPqqLJhJTPbPhsENwhI