Az OLKT üzenete Jakab Péternek!

0

Kedves Péter!

A parlamenti felszólalásaidat örömmel hallgatom, mert tényleg az igazat és a valót mondod. Ebben szerintem minden ellenzéki gondolkodó egyetért.

De kérlek ne pályázz és ne ülj Orbán helyére még viccből sem! Még a végén elkapsz valamit.

Ha csak valami gombát, az nem olyan vészes. Arra vannak ma már jó kencék.

Én inkább attól tartok, hogy a HATALMI MÁMOR, a felsőbbrendűség érzése rád telepszik, megmételyez, még akkor is ha csak egy percre ülsz oda!

Péter! Te úgy vagy jól ahogy vagy. Ne ülj arra a helyre!

Drukkolok neked a majdani pártelnök-választáson, de nem szeretnélek miniszterelnöknek látni, ha győzne a pártod. Mert abban a székben mindenki meghülyül. Nem a nép szolgája lesz, hanem a népet tekinti onnantól szolgának ha odateszi a seggét valaki.

Ha már erről esett szó: Én egy szakértői kormányt szeretnék…Egy egyszerű hivatalnok, a nép által választott,  nem pártlistán az első helyre avanzsált kiskirályt!

Apropó!Tudtad, hogy a Kedves Vezetőt, a Felcsúti Ramszeszt még soha nem választották meg egyénileg? Amikor először megmérettette magát, alul maradt, utána meg nem tette ki magát efféle kényelmetlenségnek, hanem a pártlistán odatolta magát az első helyre?

Magamról annyit, hogy nem hiszek a pártpolitikában. Anarchista vagyok (a szó nemesebbik értelmében). Nem gondolom, hogy egy jobb, vagy egy bal oldali párt tudja pontosan, hogy mi kell a magyar embereknek. Néha egy kis  jobb, néha egy kis bal, néha egy kis liberalizmus, vagy épp a zöld, de mindenképp emberbarát és nem náci, vagy kirekesztő. Nem hiszem, hogy egy párt, mely magát valahová behatárolja (és onnantól csak egy bizonyos eszmét képvisel) az jó az egész társadalomnak.

Bizonyára ismered a Mackó-sajtot! Én úgy képzelem el a pártpolitikát mint a Mackó-sajtos dobozból egy külön becsomagolt cikkelyt. De ha én Mackó -sajtot szeretnék enni, nem szívesen választanék egyet, hanem megenném az egészet…(bizonyára érted). Ezért pld örömmel tölt el, hogy (hiszem, hogy ebben részed volt), a jobbik néppártosodott és nem egy radikális szélsőség (egy cikkely maradt a Mackó-sajtban). Azzal meg ne foglalkozz, hogy mit mond a Csúti Vezér (hogy összeborultál a Gyurcsánnyal) (JÓL TETTED! TETTÉTEK!). Én  pld az ördöggel is összeborulnék, hogy eltakarítsam ezt a dölyfös feudalizmusba hajló álleresztény tolvaj rendszert. Aztán persze a parlamentbe bejutva mindenki megtalálná a saját frakcióját…(Persze anarchistaként én a népékviseletben hiszek) …Abban , hogy senki sem szarik görbébbet a másiknál és mindenki azt tegye amit tudása, tehetsége enged építőszándékkal. Én a spontán rend híve vagyok…ahol mindenki érzi a saját jelenlétét és elutasít mindenféle felülről jövő utasítást! Engedtessék már meg nekem, hogy, ha dolgozom, befizetem az adómat, akkor élhessek úgy ahogy tehetem, mások jogait szabadságát nem sértve! Ne mondja már meg nekem ez – az (és egyik sem) álleresztény banda, hogy nekem mi a jó…

Kedves Péter!

Nagyon üde színt viszel a parlamentbe! Nagyon tetszik. De többé ne ülj be Orbán helyére…Ne hülyülj meg Te is 🙂

További kitartást és jó erőt kívánok, baráti üdvözlettel!

Gál György OLKT (Orbán Lapjáról Kitiltottak Társasága) (nevében)