Az OLKT immáron weblapként! De nem professzionális szinten, hanem amatőrként csupán

OLKT WEBOLDAL!

Mert megígértük! 🙂

Kitiltott barátaim! Lájkolók, követők, érdeklődők! Ellenzékiek.

Több mint hét éve már, hogy felkerestem a facebook-on Orbán oldalát. Nem igazán politizáltam még akkor, de érdekelt az, hogy mégis hogyan gondolja a korábbi ígéretét ami a tényleges rendszerváltásról és a valódi elszámoltatásról szólt. Továbbá érdekelt az is, hogy az egykor liberális Orbán miféle alternatívát kínál nekünk magyaroknak  Fletó égése után.

Sok-sok kérdést tudtam volna feltenni Orbán oldalán Orbánnak, akit valaha személyesen is ismertem, hiszen ugyanazon táborba , a liberálisokhoz tartoztunk mindketten.

A kérdéseimre persze választ nem kaptam, hanem elutasítást, döjfösséget és felsőbbrendűséget mutatott az a valaki aki kitiltott onnan.

Ugyanis Orbánnak semmi köze nincs a saját facebook-os oldalához, hacsak az nem, hogy a Kormányzati hivatal “munkatársai” viszik Orbán oldalát és ők döntenek arról, hogy ki érdemes arra, hogy kezet csókolhasson a grazi szökevénynek. Ezek az úgynevezett  fizetett adminok-szerkesztők, a mi, adófizetők pénzéből döntenek arról, hogy megfelelsz-e Orbán oldalára kommentelőnek, jól tudsz -e segget nyalni, vagy esetleg saját véleményed is van. ez utóbbiakat nem szeretik ezek a fizetett szerkesztők…és hogy ne kelljen magyarázkodniuk, hát’ előszeretettel tiltják ki onnan azokat akiknek van saját véleményük a mai magyarországi dolgokról, nem pedig a szájukba adott állkeresztényi, nemzeti izének mondott hülyeséget mormolják rózsafüzérrel a kezükben…

Emlékszem, Viktor még 89-ben igencsak liberális volt. Hogy milyen út vezetett számára az illiberális államkép felé, örök rejtély…talán elgurultak a Grazban kapott pirulái?

Folytatván a dolgot….Szóval kitiltottak Orbán oldaláról. Én akkor nagyon megbántva éreztem magam, hiszen hittem abban, hogy a demokráciában szólás és vélemény-szabadság van. Ezért csináltam még egy facebook-os profilt. És miután azt is egyetlen nap alatt letiltották, hát még egyet és még egyet 🙂 Összesen négyet. De láttam és sok üzenet érkezett hozzám azoktól az emberektől akik hasonlóan jártak ebben a fene nagy demokráciában.

Így hát azaz ötletem támadt, hogy csinálok én is egy oldalt , ahová szívesen várok mindenkit akiket kitiltottak Orbán lapjáról.

Meglepődtem mikor láttam azt, hogy milyen szépen gyarapszik a létszám. Hamarosan komoly oldallá lettünk tagság tekintetében. De a tartalommal sem volt ám gond….Már 33 ezren lehettünk mikor előszür megszüntették az oldalunkat. elég nagy port vert fel a dolog. Sok internetes újság és vezető hírportálok is felháborodva cikkeztek erről……https://www.google.hu/search?q=orb%C3%A1n+lapj%C3%A1r%C3%B3l+kitiltottak….

De nem adtam fel. Közben elvették a szolgálati nyugdíjamat kiszuperált, rendvédelmisként bennünket Kádár-huszárnak titulálva. Ez még inkább inspirált, hogy egy valóban ellenzéki oldalt csináljak az OLKT-ból.  Felépítettem hát’ ismét…és már megint 27 ezren voltunk mikor ismét törölték az OLKT oldalt.

Persze nem adtam fel és azóta csinálom, kedves szerkesztőtársaim segítségével az oldalt. Ma már 123 ezres létszámmal és heti két millió feletti eléréssel dicsekedhetünk. De higgyétek csak el, rengeteg munka volt ebben…Közben néhány bírósági tárgyalás, feljelentés ellenem…stb.

Elmondhatom bátran, hogy a legnagyobb közösségi oldal egyik, ha nem a legnagyobb látogatottságú, de létszámát tekintve is igencsak nagy oldallá lett az OLKT. Köszönet azoknak az embereknek akik az évek során társaim voltak….(akik elmentek ilyen-olyan okok miatt és akik jöttek). Most egy nagyon kiegyensúlyozott csapattal esünk neki a mindennapok kihívásainak…és ez idáig sikerrel.  Orbán és a környezetéhez tartozó parazita garnitúra biztosítja azt, hogy ne unatkozzunk, hogy mindig legyen téma.

Most, hogy tényleg nagy oldal lett az OLKT, úgy éreztük, a kor szavát követve tovább kell lépnünk, építkeznünk.

Ezért úgy döntöttünk, hogy az OLKT facebook-os oldal mellé, azzal párhuzamosan és kapcsolódva indítunk egy weboldalt OLKT. Hu címen.

Tehát sikerült beindítanunk a weblapot is. El kell itt mondanom, hogy hét éven át egyetlen fillért sem kaptunk sehonnan. Most úgy gondoljuk, hogy a hétéves munkánk gyümölcse egy weblapban csúcsosodva ki, némi pénzt is hozhat a konyhára. Legalább annyit, hogy időnként az OLKT szerkesztői az ország minden pontjáról egy közös vacsora keretében találkozhassanak pld egy budapesti szórakozóhelyen. És persze fedezze a fenntartást. Mert a weblaphoz kellenek fizetős programok a működtetéshez.

No…de az még a jövő zenéje.

Kérem, hogy tartsatok velünk a weboldalon is! Megpróbáljuk a weboldalba szorítani a jelen napi eseményeket . Lesz humor , búvár és közéleti dolgok.

Tartsatok tehát továbbra is az OLKT-val, most már a weblapunkon is!

Baráti üdv: Gál György OLKT….a szerkesztőtársak nevében is .)

Kapcsolódó cikkek

Horgászbecsület: Áder János visszadobta Rogán Cecíliát megfontolásra

O.L.K.T.

Igazság vs. NER 3. /Gregory G Ras

O.L.K.T.

A Demokratikus Koalíció brutális videóval alázza porrá a fideszes szennymédiát! (Videó)

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!