Az OLKT-ból indult és népszerű Gondolkodót is törölte Rogán minisztériuma?

Gál György vagyok. Az OLKT és weboldal adminja.

Meglepett a hír, miszerint a Gondolkodót , az egykoron OLKT-s srácok saját oldalát is képesek voltak likvidálni a Rogán Tóniék által vezetett minisztérium csicskásai. (Nagyon szeretnének megfelelni, hiszen ezért kapják a nem kis fizetésüket)

De hol van ilyenkor a FÜGGETLEN FACEBOOK? Hol van ilyenkor

Mark Zuckerberg?

Vajon mennyi pénzt kapott a facebook, hogy a magyar ellenzékiek által közkedvelt facebook-os oldat is likvidálta az OLKT után?

“TÚL NAGYRA NŐTTÉL”

Személyi okok miatt az OLKT összeveszett a Gondolkodóval, de semmiképp sem akartunk egymásnak rosszat! Őszintén sajnálom amit velük tettek. Átérzem a felháborodásukat. Sok munkájuk volt az oldalban.

Elfogadtuk egymást úgy-ahogy, de mindenképp az ellenzéki érdekeket képviselve.

Az OLKT-t többször betiltották, de újra és újra felállt. ÉS ÉL 🙂

Most a Gondolkodót tiltották be, mert ” TÚL NAGYRA NŐTT”.

Nekem, az OLKT-adminjának a sokszori betiltás után az a megmaradás kényszerű ötletem támadt, hogy nem egy NAGY oldalon, hanem több kisebben próbálom továbbvinni a magyar ellenzékiséget….ezért csináltam több kis oldalt ami szinte magától működik, hiszen a valóban ellenzékiek több oldalunkat is megtalálják. Ezek az oldalaim működőképesek…Persze vigyázva, hogy “TÚL NAGYRA” ne nőjenek. Inkább csak ” GYERE KÖZELEBB HOZZÁM:

Az OLKT , nem feladva a csúcsra törekvését, csinált egy weblapot, ahol …és a sok (19) oldalán, (22)csoportján keresztül közli az ellenzéki cikkeit, tudatva azt, hogy az Orbán-rezsimmel semmiképp sem ért egyet, jelenleg MÉG létezik!

Kérlek Benneteket, hogy keressétek meg a Gondolkodó oldalt amely újraindult…és lájkoljátok, hiszen bármilyen személyes konfliktus is áll közöttünk, mégis csak ugyanezen hullámhosszon működik.

Baráti üdvözlettel: Gál György OLKT

(de ha már piramis:

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

Dr. Dávid Ferenc: Országos sztrájk!

Rubóczki Tamás

BKV: A Szakszervezetek hazudnak a sofőrök kimerültségével kapcsolatban!

Rubóczki Tamás

13 milliárdos fizetési felszólítást hoztam Tiborcz Istvánnak, Orbán vejének+ VIDEÓ

O.L.K.T.