Az olaszok újra rossz lóra tesznek!

Az olaszok újra rossz lóra tesznek!

Bár a nácizmust az olaszoknak konkrétan Mussolininek köszönhetjük, de mégis Hitlerhez kötik legtöbben, hisz ő volt az aki világhírt adott ennek az ideológiának.

Akkor az olaszok, hittek az új, európai szemléletet megváltoztató hitleri propagandának és az új erőnek, de ezzel beleszaladtak egy jókora pofonba.

Olaszország most is hasonló cipőben jár. Annyi különbséggel, hogy az új szeleket nem egy nagyhatalmi, világuralmi törekvéssel rendelkező ország vezetője, hanem az egységes Európa egyik tagállamának a miniszterelnöke fújja. Ez nem más mint a mi nagyra becsült Orbán Viktorunk.

Orbán már régóta járja a pávatáncot az unió és magyaroszág között hogy egy új eddig ismeretlen demokráciának hazudott illiberális világnézettel ajándékozza meg europát. Ehhez viszont egyedül kevés. Mindenféle fondorlattal és hazugsággal harcostársakat keres.

Most megtalálta az olasz belügyminiszter Matteo Salvini személyében, aki hasonlóan az önös belpolitikai érdek miatt próbál szembemenni az unióval.

Nem tudjuk ez az új érdekbarátságnak hazudott ölelkezés mit vált ki az unió berkein belül, de ahogy Magyaroszág úgy Olaszország is mindig a vesztes oldalra állt.

Ne higyjünk és ne bízzunk abban, hogy ez a gyümölcsöző kapcsolat tartós lehet és, hogy a nép érdekeit szolgálja. Ez egy szélsőséges nem demokratikus barátság amellyel a hamis célokkal megtévesztik országaik lakosságát.

 

Kapcsolódó cikkek

Magyarország nevű számítógép vírusfertőzött

O.L.K.T.

Az egyenkénti felsorolás már abszolút nem hat az emberekre, ha korrekt akarsz lenni, 3 napig kellene sorolni

O.L.K.T.

Igazi fideszes akarsz lenni?

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!