Az MTA mint Soros ügynökök!

0

Magyar fideszes szappanopera: Na mit gondol, hol talált most Soros ügynököket a kormány?

Esküszöm többé nem fogok egyetlen egy akciókrimit sem megnézni. Kár hogy kormányon vannak a fideszes propagandisták, mert kiváló forgatókönyvíró lenne belőlük.

Már lassan nincs olyan fordulat, amit ne vetettek volna be. Ez fergetegesebb mint a Barátok Közt széria. Igaz itt is elő elő fordul, hogy egy-egy szereplő akit kiírnak vidékre vagy külföldre távozik, gondoljunk csak Navracsics Tiborra, de ettől eltekintve komolyan briliáns amivel nap, mint nap szórakoztatnak bennünket. Kár hogy ez nem a mozivászon, hanem a valóság.
A sorozat mai részéből: A kormány és a Tudományos Akadémia végletesen összekaptak, mit szépítsünk, pénzről van szó. Az MTA nehezményezte, hogy a kormány a jövőben nem csak kevesebb forrást juttat az intézménynek, hanem meg is szabná, hogy azt mire költse a patináns testület.

Az MTA tiltakozásba kezdett, és itt jön a fordulat. Az újabb névtelen cikk, melyet a Magyar idők és az Origo is buzgón és forráskritika nélkül vett át, tanulmánykötetek és tudományos konferenciák alapján állítja, hogy „Soros kitartottjai nyomulnak a Tudományos Akadémián”. Apró pontatlanság, hogy a cikk elsőszámú vádlottja, Jakab András már egy éve nem is az MTA-n dolgozik valójában.

Soros György hálózata és megbízható magyarországi ügynökei rendkívül aktívan sertepertélnek a Tudományos Akadémia háza táján

– közli nagyívű elemzésében a Soros-ellenes kampányra specializálódott, egyébként mérsékelten ismert blog, a Tűzfalcsoport, mely a Bayer Zsolt kirohanásainak is helyt adó Blogstar oldalán üzemel. – írja az Index.
Na akkor kéremszépen hogy is van ez? Aki nem tetszik a kormánynak ott hirtelen SOROS!

kép. © Magyar Helsinki Bizottság

Na elmegy a Fidesz “az anyja keservibe” – hogy Bayer Zsolttól is idézzünk.

 

olkt.hu/Facebook

 

 


Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!