Az évtized legnagyobb átverése büntetrlenül

Abban bíznak ezek a tolvajok, hogy a magyar ember könnyen felejt. És igazuk is van.

Kedves Zemberek!

Képzeljétek el, hogy egy bank sok tízezer embert tönkretesz. Halálba, öngyilkosságba kergetve, szegénységre kárhoztatva sok-sok becsületes dolgos magyar embert. Ez biztosan kiveri a biztosítékot a társadalomban.

Vagy mégsem?

Nyilván reagálni kell a kormányzatnak. Meg is kell tennie kötelező jelleggel. De ez csak látszat.

Nem hiszem el, hogy az az ember és bankja, aki sok ezer embert kifoszt, otthon, hátradőlve a foteljában röhög a magyarokon, mert a gazda kénytelen-kelletlen fogja a kezét, hogy ki ne derüljön az, mekkora pénzeket nyúltak le politikustársaival egyetemben..

Hát tudjátok meg! Egy tyúk ellopásáért nyolc hónapot adnak Kolompár Winnetounak,.. Sok milliárd ellopásáért pedig a fehérgaléros úrnak házőrizetet és felmentést….mert egyszeriben ártatlan lesz mindenki. Sőőt! Áldozat…és vissza is perelhet.

Vajon kány százezer tyúk ára az amit Tarsoly Csaba állani (Orbán és tettestársai) segedelmével ellopott a magyaroktól?

Ők vígan dorbézolnak a budai villájukban, miközben sok tízezer ember gatyára ki van fosztva?

Egyszerűen nem értem azt, hogy a magyarok miért nem érzékelik az arányokat. És miért kap felmentést, és persze idővel vállveregetést az és azok akik tönkretették, kisemmizték a magyarokat, miközben egy “kisebbségi” egy tyúkért a börtönben csicska és asszony, ha kell?

Mikor ébred már fel a magyar társadalom, hogy a parazitáit leszakítsa magáról és egy jól elszeparált helyre (börtönbe) juttassa ezeket a mocskos élősködőket? Miért mosolyog a magyar egy Qvestor ügyön, mikor közvetve ugyan, de ki van fosztva? Mert az a sok ezer millió forint valahonnan bizony hiányzik, ha csak Matolcsy és tettestársai nem nyomtatnak fedezet nélküli bankókat 20 ezresként?

Mi folyik ebben az országban?

És hol van a tényleges igazságszolgáltatás, ami arról szólna, hogy a valódi bűnösök annyi büntetést kapjanak, hogy a műanyag lakat rájuk rohadjon!?

Orbán és tettestársai (mint pld Tarsolyt), de…elsősorban a főügyészt, Polt Pétert kiemelve…évszázados büntetést érdemelnének azért, mert kifosztják Magyarországot. A becsületes, dolgos, tisztességes magyar embereket.

Hol itt az igazság!

Egyetlen komoly megoldás létezhet itt csupán.

Leváltani, elszámoltatni, és bebörtönözni ezt az egész tolvaj garnitúrát.

Mert elege van már Magyarországnak a belső parazitákból is!…

Nem Brüsszelt, vagy Sorost kell hibáztatni. Nem nemlétező baromságokat kell hajszolni, hanem elkapni Magyarország valódi kirablóinak a tökét!

Ők abban bíznak, hogy az egyszerű ember nem fogja fel, hogy mi a különbség egy ellopott tyúk és sok milliárd ellopott forint között.

Ne legyetek már ennyire hülyék magyarok!

OLKT Gál György írása.

Kapcsolódó cikkek

Mese kis hazánkról, a benne élőkről, a “kisemberek kisemberéről”.

O.L.K.T.

Lomiháború. A lomtalanitás érdekes dolgai

O.L.K.T.

Így számolhatja el az egyéni vállalkozó a személyautó költségeit

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!