Az év legviccesebb helyreigazítását kell közölnie a fideszes rágalomcsatornának.

0

A Demokratikus Koalíció a Fővárosi Törvényszéken pert nyert a TV2 ellen – adta hírül az ellenzéki párt szombaton.

Az ítélet szerint a Tények című álhírműsornak az alábbi helyreigazítást kell közölnie:

“Valótlanul híreszteltük, hogy Varju László DK-s képviselő ételhordóval jár a törvényhozásba, és úgy viszi haza a kedvezményes bablevest és somlói galuskát”,
továbbá
“valótlanul híreszteltük, hogy Varju László DK-s képviselő rendszeresen sorban áll a parlamenti menza mindennél olcsóbb ételeiért”.

A fideszes propagandaműsor rágalmaival ellentétben Orbán Viktor az, aki Magyarország leggazdagabb embereként fillérekért eszik saját luxus Gundel-menzáján a Budai Várban – kommentálja a DK az ítéletet.

Az ellenzéki párt hozzáteszi:

A DK szerint az a hatalom, amely az állampolgáraitól ellopott pénzből pártpropagandává alakítja a kereskedelmi sajtót is, a legsúlyosabb bűnt követi el saját népe ellen.

Forrás Nyugatifény http://nyugatifeny.hu/2019/03/16/kimondta-a-birosag-hazudott-a-tv2-varju-laszlorol-helyreigazitast-kell-kozolniuk

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!