Az Európai Unió nélkül

0

Gondolkodtál már azon, hogy mi vár ránk, ha az Unióból valamilyen alibi oknál fogva Orbán kilépteti az országot? Kezd nagyon kínossá válni számára a az Európai Unió bizottságainak a vizsgálatok utáni megállapításai. Gyűlnek a viharfelhők hazánk felett e miatt, és ezért hazugságokkal árassza el a fennhatósága alá tartozó médiákat. Már megint “báncsák” Magyarországot. Pedig CSAK a kormány korrupciójáról, és CSAK az alapvető emberi jogaink elvétele miatt kapjuk a nyakunkba a retorziókat. És nem a kormány, aki elkövette ezeket, hanem mi, állampolgárok! Nekünk kell megtéríteni a kormány által okozott károkat, amik Ft milliárdokat is jelentenek. Fizetni fogunk a stadionokért, a kisvasútért, a csókosok által lenyúlt milliárdokért, amiket ugyan lepapíroztak, mint a Mr 20% 1300 milliárdos ajándékát, de nem hülyék ám a vizsgálódók, és átlátnak a szitán. Persze azt is tudjuk, hogy a retorzióknak elé vágva Orbán egy Európai Unió ellenes kampányt fog indítani, amit inzultációs levél formájában bonyolít majd le, hogy senki ne tudja ellenőrizni a beérkezett válaszok számát, és tartalmát.

Gondolkodtál e már azon, hogy mi következhet ebből? Rengeteg fejlesztési, és felzárkóztatási euró milliárdot pocsékolt el a kormány, és nagy részét átcsatornázta rokoni, és baráti zsebekbe, amik offshore cégeken keresztül váltak láthatatlanná. Miközben kivonta a forrásokat a szociális szférából, az oktatásból, és az egészségügyből… Meg is látszik ezeken a területeken a leépülés, és nem kicsit! Iparunk ezért nincs fejlesztve, és külföldi nagy cégek lélegeztető gépén van tartva a magyar gazdaság. De mi lesz akkor, ha ezek a multi cégek szedik a sátorfájukat, és távoznak, mert a vámkötelezettség Unión kívüliként sújtani fogja Őket? CSŐD! Mert tartaléka az országnak nincs, és hónapok alatt összeomolhat minden.

Más frontot is nyitott az EU ellen. Orbán az Európai Parlamentben anno kijelentette, hogy “Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz”. Ma már ott tartunk, hogy az illiberális rendszeréről átnyergelt (az Unió nyomására) kereszténydemokratává. Amihez a keresztény egyházak hathatós segítsége is hozzájárul. (jó pénzért természetesen!) Azt most ne is firtassuk, hogy a kereszténység, meg a demokrácia egymást kizáró tényezők – a hívei úgy is elhiszik, hiszen keresztény Semjén is ilyen ideológia mentén hülyíti a mezei állampolgárokat – és Orbán miközben ilyen “eszméket” hirdet (hazudik), aközben arab üzletemberekkel (azok nem “migráncsok”)üzletel (a lánya is a kormány nevében(?)) és elsőként gratulál Erdogannak. Annak az Erdogannak, aki erőszakkal iszlamizálja az országát. Csakúgy mint Orbán szeretné kereszténnyé tenni az országát. Erőszakkal, hiszen a kommunikációjából már ki sem maradhat a keresztény Magyarország, és keresztény Európa. Persze szerinte minden civil, aki nem követi az Ő agymenéseit, azt sorosistává “avatja”, és kormányzati eszközöket felhasználva kriminalizálja Őket. Ezért módosította a gránitszilárdságút, és ígérete szerint még felül is fogja vizsgálni, ami előrevetíti annak még szigorúbb, diktatórikusabb átdolgozását. Csakúgy mint Putyin és Erdogan, Orbán is diktatórikus eszközöket vesz igénybe, hivatkozva a 2/3-ára, hogy megvalósíthassa az elnyomás rendszerváltás óta nem látott rendszerét. Ezek 3-an, Orbánnal az élen akarnak éket verni az Európai Unió közösségébe, és ha a társadalom nem tér észhez, véghez is fogja vinni!

A gránitszilárdságúval megint szűkítette a jogainkat. Még kapunk levegőt. De meddig? Amíg az Unió tagjai vagyunk, addig van remény egy szabad életre, de ha az nem lesz, akkor számíthatunk a totális diktatúrára, ami jobbágysorba veti a népet, és visszatérünk a feudalizmusba az oligarcháinknak köszönhetően, akiket a mi rovásunkra szépen kistafírozott Orbán. Ezt akarjuk? Vagy küzdünk ez ellen a tahó, unintelligens maffiabanda ellen!

 

 

Szerző.: Pásztorné Gabriella

olkt.hu/Facebook