Az EU-s pénzek ellopásának iskolapéldája Tiborcz István meggazdagodása!

Az ország szégyene: az Európai Csalás Elleni Hivatalnál (OLAF) az uniós pénzek ellopásának iskolapéldája, Orbán vejének meggazdagodása!

Az Európai Csalás Elleni Hivatal szerint az uniós pénzek körül Magyarországon a legnagyobb a korrupció, a lopás. Erre az OLAF szerint a legjobb példa a miniszterelnök vejének a csalássorozata.
Nem ez az első – és vélhetően nem is az utolsó – jelentés, amely ugyanezt állapítja meg, és mit csinál mindeközben Orbán veje és családja? Újabb és újabb üzleteket bonyolítanak zavartalanul.
És mit csinál mindeközben a Polt Péter féle ügyészség? A kínosabbnál kínosabb magyarázkodáson kívül semmit, sőt inkább védi Orbán vejének a hátsóját.
Mit csinál ennek tudatában Orbán Viktor csaló miniszterelnök? Fideszes házi bíróságokat akar létrehozni és továbbra sem hajlandó csatlakozni az Európai Ügyészséghez. Ez hallatlan és szánalmas.
Orbán üzenete egyértelmű: a fideszes politikusok, családtagok, rokonok, haverok és oligarchák a törvény felett állnak és bármit megtehetnek, ha valakinek ez nem tetszene és tüntetne ellene, akkor pedig készülhet a rendőri vegzálásra, bírósági tárgyalásra.
Mikor ébred már fel a nép végre, ebből a csipkerózsika féle álomból amit éppen csinál már 8 éve?!
olkt.hu
Kapcsolódó cikkek

Czeglédy Csaba rendkívüli híre!

Rubóczki Tamás

Itt a Gundel-szerződés: 10 évre állapodtak meg Orbánnal, 2 millióért bérelnek helyiségeket a Karmelitában!

Rubóczki Tamás

Gréczy Zsolt: Az egész ügyben a Fidesz áll a háttérben és a madzagon ráncigált Vadhajtások Bedéje!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!