“Az én tehenem megdöglött, dögöljön meg a szomszédé is!”

0

Undorodom attól a mentalitástól, hogy ha az én tehenem megdöglött, dögöljön meg a szomszédé is!
És pont ilyen a deviza-károsultak hatalmas tábora is!
BŰNCSELEKMÉNY TÖRTÉNT, A DEVIZAELSZÁMOLÁSÚ FORINT HITELEZÉS AZ ÉVEZRED BŰNÜGYE!
EZT TETŐZVE, 8 ÉVE EGY ÁLLAMCSÍNY IS TÖRTÉNT, ALKOTMÁNYELLENES PUCCSAL!
ÉS MIT TESZTEK? MIT TESZÜNK? A SZARBÓL HELYES KIS FORMASZAGGATÓKKAL TRANCSÍROZUNK, ÉS VÁRJUK, HOGY FASÍROZOTT LEGYEN BELŐLE! MEDDIG MEG?
Mint egy fénylő kardot, úgy visztek magatok előtt sikongatva egy-egy, általatok “tisztességesnek” ítélt döntést, ami ugye nem a végleges megoldás. A törvényesség látszata soha nem lehet az!
Kuncsorogtok egy nem magyar bíróságnak ( kúria ), cuki hazaáruló kamupártoknak ( eddig sem segítettek, mert nem akarnak, a diktatúra fizeti őket, részei…..! Hol éltek?
A már kilakoltatottakkal mi lesz? Ők nem szívták meg velünk együtt? Vagy ők már nem probléma? A halottjaink? Végül is, ők már nem sok vizet zavarnak!
Mikor fogjátok fel, hogy nem a magyar állam intézményei hoznak ” ítéleteket “?
Mikor fogjatok fel, hogy ezek a nem a magyar állam intézményei nem tudják az EUB döntéseket alkalmazni, mert ez a tetves, törvénytelen, magát a mai magyar államnak hazudó bűnszervezet NEM TAGJA AZ EU-NAK?
KI FOGNAK BASZNI AZ INGATLANODBÓL….ÉRTED?
A megoldás pedig nem kell, mert ugye te, nem értesz a politikához, meg bele is sulykolják a pihent agyadba, hogy nehéz ez neked!
Mi nehéz?….mi?…..hat látom, ahogy 100 oldalas, nem ránk vonatkozó ” döntéseket” szakértettek, aminek se füle-se farka……de persze, ahhoz, hogy tájékozódj a saját érdekedben és elolvasd az Alkotmányunkat, ami aztán tök érthető, na ahhoz te nem értesz!
Kényelmes, ostoba emberek…..és bizony a saját gyermeked sorsa sem érdekel!
És hidd el, rohadtul nem érdekel ha megbántottam a szenzibilis lelkedet, inkább én bántsam meg…..mint a sírásó!

Elkényelmesedtetek…..kurvára….és nyugodtan nyugtasd magad, h te nem…de te is…..és ha azt mondja neked valaki, vagy akár te is, hogy nem az Alaptörvény érvénytelensége a legfontosabb, akkor becsapnak és te is becsapod saját magadat!

8 éve sírsz….jajveszékelsz….pedig PONTOSAN 8 ÉVE VÉGE LEHETNE! FELFOGOD? VAGY EZT SEM?

NO? Mi az államod tulajdonneve, rohadtul fontos kérdés….mert az államnak van JOGRENDSZERE, saját jogrenden belül lehet csak ítélkezni….nem érted?!….jah és aki ezen nevetgél….a nemzettársai nyomorán nevetgél….köpni való!

Nem nehéz ez, csak oda kellene figyelned…..mindenre!

Azért mert nincs róla élő videó, NAPI 20-30 KILAKOLTATÁS VAN TOVÁBBRA IS! JOGELLENESEN!

Nyuszifül…..a saját társaid lököd a sírba…te, igen te….te hős deviza-károsult!

Forrás:Monika Szimuly