Az anya egy bértehén, a nagyi meg megy gyesre!

Orbán úgy valósította meg a teljes foglalkoztatottságot, hogy a hadra fogható munkaerő jelentős része, az ország egytizede már külföldre menekült az Orbán-rendszer elől, és a folyamat nem állt meg. Ezért sürgősen arra van szükség, hogy szüljenek a magyarországi nők, mert kiürül az ország.

“Áldott és boldog helyeken a nők azért szülnek, mert áldottak és boldogok, nem pedig pénzért, mert egy átok sújtja őket, boldogtalanok és pénzre van szükségük.

Korábban büntették azt, amikor valaki azért szült valakinek, mert pénzt kapott érte, ma ezt “családvédelmi kormányprogramnak” hívják.

Az ELTE-n betiltott gendertudomány egyébként éppen azt a célt szolgálta volna, hogy a nemek társadalmi szerepének kutatása révén megismerje azokat a motivációkat, a reprodukciós képességet mozgósító helyzeteket, amelyek a gyermekvállalást akadályozzák vagy segítik.”

“Megjegyezzük, hogy egy gyermekvállalás anyagi, erkölcsi és érzelmi felelősségéhez képest Orbán koszos tízmillió forintja, amely még így is nagy pénz sokaknak, és nagy teher lesz sokaknak, semmi.

Arról nem is beszélve, hogyan tekint majd az anya a tízmilliós kölcsön törlesztése miatt megszült gyerekre, aki azért jött a világra, hogy kedvezményesebb legyen a havi törlesztés.

Ahányszor kiállít az anya egy csekket, eszébe jut, hogy ezért van a gyereke.
Eddig csak a tízmilliós törlesztés volt a nyakán, most már a gyerek is, aki többe kerül, mint amennyivel kevesebb lett a törlesztés.

Ezen kívül a CSOK-ból lehet majd használt házat is venni, ami a megélénkült építőiparnak ad egy sallert, mert az új házakra kevesebb lesz a kereslet. Nemcsak az ország, hanem a házai is elöregednek.”

ÉS ÍGY TOVÁBB….

/Piréz/

Kapcsolódó cikkek

Korózs Lajos: Büntetőfeljelentést tettem a Lőrinciben lévő egykori cementgyár azbesztmentesítése ügyében

O.L.K.T.

Országos Botrányt váltott ki Orbán Viktor nyilatkozata: “A magyar kormány nem segíti Notre-Dame felújítását mert az..”

O.L.K.T.

Judith Sargentini: “Orbán Viktor és a haverjai lábbal tiporják a magyarok jogait!”

Rubóczki Tamás

Hozzászólok