Az ‘angyal ügyvédje’ Molnár Zsoltot akarja eláztatni

Az Angyal ügyvédje” néven jelentkezett a hétvégén egy névtelen blogger – tovább fokozva a képzavart, amit a Borkai-botrány kirobbantója okozott a szólás jelentését teljesen félreértelmező Ördög ügyvédje önmegnevezésével -, aki ezúttal baloldali politikusokat igyekezett drogos szexparti gyanújába keverni. A blogger állítása szerint egy frissen megválasztott budapesti szocialista polgármester és főnöke, az MSZP egyik vezetője egy hatodik kerületi lakásban fogadott prostituáltakat kokainos partikon.

A blog azt állította, hogy a VI. kerületi, Szinyei Merse Pál utcai lakás valódi tulajdonosa a meg nem nevezett szocialista pártvezető volna.

“Nincs eltitkolt lakásom, nem drogoztam soha, nem vettem részt szexpartikon” – vette magára a vádat Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója. Molnár a nyilatkozatában nem nevezte meg a “fiatal polgármestert”.

Molnár állítása szerint őt és a “fiatal polgármestert is megkeresték, a zsaroló “milliós értékben” kért pénzt. Ezért állítása szerint nyilatkozata után az ATV stúdiójából egyenesen a rendőrségre megy, mert “név szerint is tudja”, hogy ki akarja zsarolni.

Meg ugyan nem nevezte, de aki figyelt, kitalálhatja, hogy kire gondolt. Egyrészt mert Molnár alaposan körülírta a személyét. Mint mondta, a zsaroló “magát újságírónak tartja”, és részt vett az MSZP kampányában is. A műsorvezető, Vujity Tvrtko rá is kérdezett, hogy netán az Egyenlítő néven szélsőségesen szocipárti blogot működtető, azóta a baloldallal szakító Németh Gáborról van-e szó. Molnár pedig erre annyit válaszolt, hogy ez nem tudja cáfolni. (Via Index, ATV, 444)

Kapcsolódó cikkek

Orbán megzsarolta az Uniót.

O.L.K.T.

A szopófantom a kormány hibája Burány Sándor Mszp-s politikus szerint.

H Miklós

Jakab Péter kéri főzz vele egy paprikás krumpli, videó

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!