Az állkeresztény komcsi mocskolódik…

Kövér László, a magyarsághoz tartozás, valamint a pitiáner, senkiházi nyikhajok és hazaárulók szakértője átlátszó gyurcsányozással próbálja szalonképesíteni a fékevesztett züllést, a korrupciót, a lopást, a harácsolást, a gyávaságot, miközben magánbűnnek, erkölcsi botlásnak, hibának nevezi a kormány álkereszténységéről és romlottságáról a leplet félreérthetetlenül lerántó Borkai bűneit. Mert ha Gyurcsányt hazaárulózza és válogatott jelzőkkel gyalázza (egészen hihetetlen, hogy a migránsozás mellett a Fidesznek ez az egyetlen kormányprogramja), ha a Fidesz helyreigazítási perek terén világbajnok álhírmédiája által művészi-akadémiai szintre emelt karaktergyilkosságot, uszítást és suttogó propagandát a baloldal nyakába varrja, ha magát sokadszorra a magyar néppel azonosítja, amelynek kizárólagos képviselője a Fidesz, akkor Borkai Zsoltot és a nemzeti oldalt sikerül mennybe vinni.

Ha a minden oldalról bűzlő emberi-politikusi mélységnek van ékes példája és bizonyítéka, az a saját gyűlöletével mit kezdeni nem tudó házelnök. Azt meg majd az utókor eldönti, hogy ki volt a huszadik és a huszonegyedik századi magyar történelem legkártékonyabb politikai bűnözőgárdája.

Ludvig Jenő

Kapcsolódó cikkek

Szabó Tímea nagyon keményen beolvasott Kövérnek és Orbánnak!

Rubóczki Tamás

Bármit megtehetnek választás után a nyugdíjasokkal. Most már nem kell a szavazat

O.L.K.T.

Piros lapot mutattak az orvosok a kormánynak

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!