Az államtitkárnak jár a 13. havi bér

Nem tudni miért, talán a kimagasló eredményeikért és munkásságukért, három államtitkár 13. havi fizetésnek megfelelő jutalmat kapott.
A kormány honlapjára július 23-án került ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda három államtitkárának újabb illetményi adatlapja.
Ezek szerint Nagy János a miniszterelnöki programiroda vezetője, Dömötör Csaba parlamenti államtitkár, valamint Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár egy teljes havi pluszpénzt vihet haza ebben a hónapban.
De miért?
Blikk megkérdezte a Rogán Antal vezette kabinetirodát, hogy mi indokolta a pluszpénzek odaítélését, illetve hogy más államtitkárok is kapnak-e hasonló jutalmat, de onnan csak annyit válaszoltak, hogy a miniszterelnök és a miniszter nem részesül motivációs elismerésben.

Az államtitkárok tavaly májusban kaptak 30 százalékos béremelést.

A Miniszterelnöki Kabinetirodánál Rogán miniszter alapfizetése is megszaladt. Neki a tavaly augusztusi jelentős emelés után márciusban újra emelkedett az illetménye. Az 1 millió 979 ezer forintos havi bruttó illetményével már ő a legjobban fizetett kormánytag, aki messze megelőzi miniszterelnököt is. Orbán Viktor jelenleg 1 millió 500 ezret keres.
Forrás 24.hu

Kapcsolódó cikkek

Kiderült, hogy Áder és Pintér hová repült

O.L.K.T.

“”Ezt meg ki a f.sz tálalta ki?”

O.L.K.T.

Karácsony Gergely: Nincs elég ember hóeltakarításra!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!