Az Alföldön pancsolók mellett a mesés profitot hozó üzletbe beszállt a fideszes szervezett bűnözés is! (Videó)

A kilencvenes évek második felében iparszerűvé vált az olajozás Magyarországon. Az Alföldön pancsolók mellett a mesés profitot hozó üzletbe beszállt a fideszes szervezett bűnözés is. A politikai és titkosszolgálati kapcsolatokkal rendelkező bűnözők érinthetetlennek hitték magukat, miközben elkezdődtek az utcai leszámolások.

The illegal oil industry had grown to industrial proportions in Hungary by the second half of the 90s and very soon attracted the attention of professional criminals, who thought their links to prominent politicians and the intelligence authorities made them untouchable.

Kérdezem én, hogy Pintèr Sándor belügyminiszter, Orbán Viktor miniszterelnök, Boross Péter volt országgyűlési képviselő, Dr. Szeszák Gyula megyei főügyész, olajleleplező hol vannak a riportból? Ja ès Szeszàk mièrt van kivàgva a filmből pedig az m1 en mèg benne volt annó! Érdekes nem? Íme a videó.

 

 

 

olkt.hu
Kapcsolódó cikkek

Botrány!!! Pedofil gyanúba keveredett a fideszes képviselő! (+Videó)

Rubóczki Tamás

Gyurcsány Ferenc beszéde, csak erős idegzetűeknek! (Videó)

Rubóczki Tamás

Fasiszta Erdogan! Így búcsúztatta a magyar lakosság Budán a török diktátort!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!