Az agyrágóbogár…na tudjátok ti!

A Fidesz szerint a Gyurcsány és Bajnai brancs verte át a nyugdíjasokat!

Ezt Puskás Imre a Fidesz szóvivője mondta el. A nagyobbik kormánypárt szerint a nyugdíjasokat Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon féle baloldal verte át, amikor elvettek a nyugdíjasoktól egyhavi nyugdíjat, hagyták elértéktelenedni a nyugdíjakat, azt ígérték nekik, hogy “nem lesz gázáremelés”, aztán háromszorosára emelték a gáz árát. Gyurcsány Ferenc DK elnök még most is átveri a nyugdíjasokat: az általa pénzelt Czeglédy-bűnszervezet többek között nyugdíjasok átverésével nyúlt le pénzeket, a DK elnöke mégsem a nyugdíjasok, hanem Czeglédy mellé állt.

A nyugdíjasok ma biztosak lehetnek abban, hogy az Orbán-kormány megőrzi a nyugdíjak értékét, tavaly év végén történelmi nyugdíjkiegészítést kaptak, sőt Magyarország történetében először nyugdíjprémium is érkezett, amelynek összegét törvény rögzíti mostmár, illetve 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt is kaptak Karácsonyra. Puskás Imre azt is elmondta, hogy a Fidesz-KDNP kormány a Gyurcsány-Czeglédy ügyben becsapott nyugdíjasok kárrendezéséről is gondoskodni fog, hasonló módon mint a devizakárosultakról – mondta Puskás Imre.

 

 

olkt.huKapcsolódó cikkek

Ujhelyi István 12 pontban tette helyre a Fidesz hazugságait!

Rubóczki Tamás

Brutális vallomást tett a Tiborcz-fiú mocskos bizniszeit elsőként feltáró újságíró!

Rubóczki Tamás

Kálmán Olga: Az MTVA erőszak és tüntetés óta az 5 pontból semmi nem változott!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!