Az agymosottnak esze sincs?

Ajaj, nagy a baj! Elfogyott az ész. Vagy talán nem is volt.

Hogy ki ne maradjon a sorból, természetesen a TV2 Tények c. legaljashow-ja is elkészítette a maga “riportját” a Karácsony Gergely-féle hangfelvétellel kapcsolatban. Ezen ugye az egyik cirkuszi mutatványos főpolgármester-jelölt többek közt arról beszél, hogy Tóth Csaba helyi MSZP-s országgyűlési képviselő többször is megfenyegette a családját.

A Tények, tudja a szennyt okádó műsor is szerette volna ezt megemlíteni, csak – mivel ezen a csatornán az agysejtek megléte nem szakmai elvárás – sőt feltétel, nem úgy sikerült, ahogy kellett volna. Az egyik veszélyesen hülye vagy veszélyes hülye munkatárs ugyanis nem az MSZP-s Tóth Csaba fotóját mutatta meg, hanem annak a Tóth Csabának az arcképét, aki a Republikon Intézet alapítója, és a momentumos Cseh Katalin kabinetfőnöke Brüsszelben.

Nos, bántás nélkül és csakis az vegye magára aki veszélyesen hülye vagy veszélyes hülye és akinek tényleg esze nincs, és a médiában dolgozik, hagyja ott a francba az egészet, és keressen más szakmát ahol nincs szükség a nemlétező eszére.

Forrás Zsúrpubi

Kapcsolódó cikkek

Minden idők legnagyobb Fidesz-győzelme várható

O.L.K.T.

Az óriási szerencsén múlt, hogy nem történt tömegkatasztrófa a Szigeten

O.L.K.T.

Botrányosan kevés a nyugdíjemelés

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!