Átadta magát Orbán Viktor

Ma délután vágta át saját mellkasán a nemzetiszín szalagot a miniszterelnök (a képen az első próbaátadás látható). A fejlesztéseknek köszönhetően Orbán Viktor többek között gyorsabban lesz képes ezután avatni, több pálinkát tud majd meginni és napi két árvíz mellett is képes lesz metrót vezetni. Valamint sikerült a hangját is úgy átkalibrálni, hogy egy Che Guevarával kevert jóllakott Kádár Jánost juttasson mindenki eszébe, aki hallja őt beszélni.

Az emberiség írott történelme során ez volt az első miniszterelnöki önátadás. Rosszakarói szerint erre azért volt szükség, mert Orbán Viktor gyakorlatilag már mindent átadott az országban az elmúlt két hétben.

Forrás és hasonlóan ironikus cikkek:http://hircsarda.hu/2014/04/02/atadta_magat_orban_viktor/

Kapcsolódó cikkek

Nem is akartak soha ide jönni… Orbán hívta az ukránokat is. De most már tényleg kimondható…Átverés volt a migráns fenyegetése Orbánnak :D

O.L.K.T.

Nem veheted el! A véleménynyilvánítás szabadsága a parlamentben is megengedett egy demokráciában

O.L.K.T.

ÉPÜL MAGYARORSZÁG ÚJ DIKTATÚRÁJA A SZEMÜNK ELŐTT!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!