Áruló szocialisták Budafokon

Sajnos vannak az ellenzéki szövetségében árulók.

Most Budafokon akadt kettő a horogra.

Ezek közük Dankóné Hegedűs Jolán lepaktált a Fidesszel, elárulta a komplett ellenzéket.

Rögtön a csütörtöki alakuló ülésen elárulta az ellenzéket és lepaktált a Fidesszel a budafoki MSZP-frakció.

A XXII. kerületben az a helyzet állt fel az önkormányzati választások után, hogy az összellenzék többséget szerzett a képviselő-testületben, viszont a polgármesteri széket meg tudta tartani a fideszes Karsay Ferenc.

Az áruló szocialisták a mai ülésen egy alpolgármesteri helyért cserébe felrúgták az ellenzéki megállapodást: a testületbe bekerült két MSZP-s képviselő a Fidesszel együtt megszavazott olyan előterjesztéseket is, amiket Karsay az ellenzék akarata ellenére terjesztett be.

Cserébe a fideszes polgármester egy alpolgármesteri helyet adott az áruló Dankóné Hegedűs Jolánnak.

Az eset után az MSZP elnöke felszólította a gerinctelen nőt és társát, hogy mindketten lépjenek ki a szocialista pártból, és adják vissza mandátumaikat.

Itt az MSZP teljes közleménye:

“A Magyar Szocialista Párt számára teljes mértékben elfogadhatatlan, hogy a 22. kerületi ellenzéki többségű önkormányzati testületben az MSZP két képviselője – az ellenzéki megállapodással ellentétben – az alakuló ülésen a Fidesszel és szatellitszervezeteivel szavazott.

Ezt követően a szocialisták helyi elnöke, Dankóné Hegedűs Jolán alpolgármesteri tisztséget vállalt a Fidesz-KDNP által támogatott polgármester mellett, a másik képviselő pedig egy bizottságot elnökölhet.

Dankóné és képviselőtársa annak ellenére vállalták a megbízatást, hogy ezzel szembementek a Szocialista Párt érdekeivel és a párt által vállalt értékekkel. Döntésükről nem tájékoztatták sem az MSZP budapesti, sem pedig az országos elnökséget.

A Magyar Szocialista Párt felszólítja Dankóné Hegedűs Jolánt és képviselőtársát, hogy azonnali hatállyal adják vissza a mandátumukat és lépjenek ki a Szocialista Pártból.”

Forrás Nyugatifény

Kapcsolódó cikkek

Guardian: Orbán egy rohadó rezsim szörnyű vezetője!

Rubóczki Tamás

Polt Péter röhögés nélkül állította, hogy Elios-ügyben komoly nyomozás zajlott

O.L.K.T.

Olajszőke Pintér Sándor a két miniszterség között adócsalásból lett milliárdos!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!